[]

Öyle bir tatil yeri lazım ki

Kriterler uçuk, hepsini birden tutturan neresi vardır bilemiyorum ama haydi bakalım :)


- Güneyde Kaş'ın ötesinde, Ege'de Ayvalık'ın yukarısında olmayacak
- Ramazan bayramında çoluk çocuğun olmayacağı (bu önemli baya aslında)
- 3-4 günlüğüne kafa dinlemeye gidebileceğimiz
- Bunu tarif etmek zor da, Kabak/Olympos havasının da, Almancı yazlıkçı havasının da olmayacağı
- Mekan olarak da her şey dahil bir kafası düşünmüyorum açıkçası pek, yarım pansiyon ya da oda kahvaltıya gayet fitim; bütçe olarak da gecelik 300 - 400 TL vermek istemiyorum elbette ama bütçemiz var.

bir yer arıyorum Türkiye'de; scuba diving yapılan bir yer olursa bonus puan :)

Var mıdır aklınıza gelen böyle bir tatil bölgesi?

 
muğla-akyaka ve dalyan olabilir.


  • strangerinhere  (26.06.13 00:37:46) 
geçen ramazan fethiye ölüdeniz sakinlikten ölüyordu. ingilizlerin karaoke yaptığı mekanlara yaklaşılmadıkça oteli denizi her şeyi sakin + ucuz.


  • 9kuyruklukedi  (26.06.13 00:46:36 ~ 00:46:45) 
öncelikle kaş ın kendisi her şeyiyle neyine yetmiyor hangi kriterine uygun değil kiyy ? kaş'ı sevelim :) çoluk çocuk olayı heryerde var. kaçamayız bu gerçekten hele bayramda üstelik.

diğer alternatif bodrum Gündoğan net mis.
  • gis  (26.06.13 01:08:13) 
kaş'a hastayım ama daha geçen sene gittim, o yüzden pas geçmek istiyorum (kalkan'a da 10 defa gittim şimdiye kadar, orayı da o yüzden pas geçiyorum şimdilik)

hiçbir şey bulamazsam ikisinden birine gideceğim zaten :)
  • zaugnakhaldun  (26.06.13 01:19:14) 
o zaman ciddi ciddi çeşmeyi düşün derim. ucuz opsiyonları var gerçekten ılıca yada alaçatı kadar pahalı olmayan yerler var.ayrıca civar koyları çok güzel.alaçatı akşamlarına da yakın. kaldığımız yerin ismini hatırlarsam sonradan yazıcam.


  • gis  (26.06.13 01:27:27) 
tabii ki datça.


  • physcos physcos  (26.06.13 01:54:12) 
çok basit. datça.


  • 6 yasimdan beri metal dinliyorum  (26.06.13 13:09:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.