[]

bayram tatili

slmlar..

abimle birlikte ki kendisi benden 2 yas buyuk..tatile gitmek istiyoruz onunda doguya benim batiya daha once gitmisligimiz var...farkli bir tatil plani yapmak istiyoruz...

aklimizda tayland singapur var...

sorularim
1/daha farkli heyecan yaratacak fikirleriniz tatil onerileriniz var mi
2\daha once tur sirketleriyle tayland singapour paketini alip giden var mi

 
güneye gidin o zaman. mısır diyorum.


  • kenar  (26.06.13 01:13:11) 
ağustos ayında mısıra gitmeyi bir kez daha düşünün.


  • gis  (26.06.13 01:21:00 ~ 02:08:40) 
filistin ya da suriye yi öneririm. egzotik bir doğu asya ülkesi isterseniz aynı ayarda myanmar da olur.


  • ygmrszhvlrdneypcgniblmynsmsye  (26.06.13 02:05:27) 
ağustos ayında mısır, filistin, suriyeyi öneren arkadaşlara bulundukları şehrin meydanına saat öğlen 12'de gidip güneşlik bi yerde bi yarım saat dikilmelerini tavsiye ediyorum.

st petersburg beyaz geceler diyorum başka da bişey demiyorum.
  • nicki martin  (26.06.13 09:59:46) 
doğu ve batıya gidilmiş, sırf iş olsun diye güney dedim. güneyde de mısır aklıma geldi.
size ne arkadaşım benim cevabımdan ver kendi cevabını geç yani. belki ben 45 derecede deniz turizmi hayalleri kuruyorum mısır için sana ne? ama yok illa üstte yazana taş atılıcak beğenilmediyse fikri, şöyle bi giydirilicek, ego tatmini yapılıcak. adamı hasta etmeyin kendi cevabınıza bakın.

  • kenar  (26.06.13 11:57:20) 
singapor yonunde karar kılıyoruz..yanlız sunu merak edıyorum surıye ve fılıstın guvenlık acısından gıdılebılınır mı?


  • pisuvardandumancikartanadam  (26.06.13 15:38:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.