[]

lahana çorbası diyeti yapanlar?

biliyorum sağlıklı değil ama acilinden biraz kilo vermem lazım
düzenli beslenirsem yürüyüşümü de yaparsam veririm onu da biliyorum
ama yine de şu bir haftada lahana çorbası yesem hep nasıl sonuçlanır ki
yapanınız varsa ki vardır vardırr..tecrübelerinizi soruyorum tek cümle ile!

 
3 kilo verir 5 kilo geri alırsın


  • trista  (04.03.09 20:24:21) 
"lahana çorbası içince yağ sıçıyorsun" (ben demedim ama diyen oldu dsfsd)
ben de şöyle diyorum; "lahana çok pis gaz yapıyor götlere dikkat"

  • ophelia  (04.03.09 20:24:30) 
Lahane daha çok tuvalete çıkartır. Bu da bağırsakların boşalmasına yol açar ve tartıda hafiflemiş gözükürsün. Diyet bitince eski beslenmene döndüğün için bağırsakların dolar ve tartıda yeniden yükselirsin. Tabii lahana çorbasından başka bir şey içmeyeceksen mutlaka kilo verirsin; ama bunun en az %40'ı kas kaybı olur. O da şekil bozukluğuna yol açar, kıyafetler üzerine yakışmaz falan filan. Kemik kaybına ve sağlıksız oluşuna ise hiç değinmiyorum.


  • hiko seijuro  (04.03.09 20:33:44) 
çok güzel olur aslında...bir hafta içerisinde olmasa da emin ol zayıflarsın bikaçkilo,dal gibi incelirsin!peki ya sonrası dal gibi olayım derken odun olmaya değer mi sence!ha bir hafta da değilde 15 günde gidiversin şu kilolar hem de bir daha gelmemek üzere!ne dersin daha cazip değil mi bu fikir?


  • nhl  (04.03.09 20:41:14) 
montignac yöntemi cazip gibi geldi biraz araştırınca..
şimdi nasıldır ne yeniri arıyorum...
sanırım 2-3 hafta sıkıca uygularsam 3-4 atarım
detaylı bilgisi olan varsa soruma ek sayabilir aydınlatabilir sevindirir...
  • benefse  (04.03.09 20:58:11) 
diyet falan yalan. yağlı yiyeceklerden uzak dur, öğün arası acıkırsan bol bol elma armut portakal ye, ve en önemlisi çok hareket et. tabi hareket ederken vücudu sakın besinsiz, enerjisiz bırakma. proteinli yiyeceklere karbonhidrattan birazcık daha önem verebilirsin. yemekleri günde 4-5 öğün olarak ye ve öğün arasında meyvadan başka birşey yeme. uykunu da düzene sok, uyku düzensiz olursa beslenme de düzensiz oluyor.

kilo verme olayı aceleye gelmez. yağları lokal olarak eritemezsin, bütün vücuttaki yağlar orantılı olarak erir. bunu da çok hızlı yaparsan tehlikeli olur. ayda en fazla 3-4 kilo vermek en iyisidir.
  • wingless  (04.03.09 21:00:17) 
her zamanki yemek düzeninden kopmadan yemeklerden sonra hap niyetine içeyim dersen işe yaramaz tabi :)
1 ay 5 kg diyorum.

  • can see  (04.03.09 21:04:14) 
paraya kıyıp bir diyetisyene git, birine yarayan diyet başkasına yaramayabilir.


  • plainwalker  (04.03.09 21:51:13) 
bence yapma. kas eritiyorsun yağlar olduğu gibi kalıyor. muhallebi kıvamını alır vücut. pilates yap kısa zamanda sıkılaşırsın çok faydasını görürsün. yoga da çok zayıflatıyor. gerçi acilen kilo vermem lazım demişsin. sadece öğlenleri bir şeyler yiyerek yani günde tek öğün, 1 haftada kilo verirsin(yani çökersin).


  • girl in a coma  (04.03.09 22:44:44) 
lahana çorbası diyeti diye bir diyet olamaz. Bağırsaklarınızı mahvetmeyiniz.bence..


  • Merwish  (07.03.09 23:43:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.