[]

6 kilogramlık 2 dambıl var tecrübesi ve bilgisi olanlar yardım edin lütfen.

Merhabalar öncelikle başlıkta belirttiğim gibi 6 x 2 dambılım var.Bilek,kol kası yapmak istiyorum bununla birlikte kaslarımı güçlendirdiğim taktirde şınavında daha kolay yapabileceğmi düşünüyorum.Yarından itibaren koşu parkurunda da yürümeyi düşünüyorum şeker,ekmek,abur,cubur gibi şeyleride kesmeyi planlıyorum 14 günlük bir programdan sonra ise ramazanın gelmesiyle birlikte her sene olduğu gibi 1 ay kesintisiz oruç tutarken 10-15 kg civarında kilo verip ramazan bittikten sonra geri almamaya karar verdim Bilinçli bir halde.Sizden ricam allta belirttiğim şeyleri en sağlıklı ve benim yapabileceğim şekilde bana belirtmeniz.

1-)18 yaşındayım 110 kiloyum (sabah tartılmadığım halde)Boyum ise 1.82
2-)Yukarıda belirttiğim yürüyüş parkurun mesafesi (git,gel)1 km ye yakın
3-)Kararlı ve irademe sahip olan birisiyim (sınırları zorlamak gerekiyorsa onuda yaparım) 6 kg'lik dambılla neler yapabilirim kol ve bileğimi güçlendirecek şekilde eğer devam edebilir ve faydasını görür isem başka spor aletleri alabilecek durumum var.
4-)Bunları yapma sebeplerimden bir taneside askerlikle ilgili gidememe korkumdur
5-)Vereceğiniz en doğru tavsiyeler için çok çok teşekkür ediyorum.

 
bodyforumtr yaz googleye. bu siteye üye ol bu tür sorularını orada sor. orada daha tecrübeli kişiler var senin için daha iyi olur.


  • Caaannn  (25.06.13 19:50:54) 
şu link belki işine yarar.

www.bodyforumtr.com
  • spirit crusher  (25.06.13 20:36:59) 
kızlar kaslı erkeklere veriyo diye duyduysan yalan. söyliyim de.


  • neil manke  (26.06.13 01:05:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.