[]

Samsung Galaxy Mega mı yoksa Note 3 mü?

Şu an kullandığım telefon Samsung Galaxy S3. Bana artık küçük geliyor. Ekim'de çıkacak Note 3 düşünüyordum. Taki 6.3 inçlik Galaxy Mega'yı duyana dek.

Ne alsam?


 
Galaxy mega donanım olarak çok üst seviyeye oynamıyor
Note 3 daha güçlü olur ama daha küçük tabi

  • Fakin idiyıts  (25.06.13 16:14:36) 
Benim Note II'yi al.

edit: benimki teknosa'dan yeni yılın ilk günleri alındı la. 1150 lira ;)
  • mahsunkul  (25.06.13 16:15:37 ~ 16:31:56) 
Benim note 2yi de alabilirsin samsung garantili 1550ye aldım sana 1500e satarım 3 ay bile olmadı daha :D


  • Fakin idiyıts  (25.06.13 16:22:53) 
Galaxy Mega denen şey, Note gibi serilere parası yetmeyenler için çıkarılıyor. Note serisi üst seviye. Mega ise giriş ya da orta seviye olabilir o donanımla.

Büyük ekran yeter, başka bir şeye gerek yok dersen, Mega olabilir.
  • ahmetcan44  (25.06.13 16:24:01) 
mega donanım olarak note'un çok gerisinde olacaktır ama bu günlük kullanımı pek etklemez oyunlarda ortaya çıkar bu fark daha çok


  • qazwsx  (25.06.13 16:44:33) 
@mahsunkul ve @fakinidiyıts; Note 2 düşünmüyorum. 2'nci el ise hiçççççççç. :D

@fakinidiyıts, @ahmetcan44, @qazwsx; Donanım çok önemli benim için. Oyun oynamasam da servis olarak çok program kullanıyorum ve S3'üm çok kasıyor bu yüzden. Ben donanımları kafa kafaya sanıyordum.

Verdiğiniz bilgiler sayesinde kesin Note 3 kararını verdim. Artık Ekime kadar bekleyeceğiz.
  • boray eris  (25.06.13 18:30:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.