[]

İzmir'de Ev Almalık

Beyler selam.

Şöyle yatırım amaçlı, alayım da değerlensin amaçlı bir ev alıcam İzmir'de. Bütçem maksimum 120.000TL. Nerde almalıyım? İzmir nereye doğru genişliyor? Mesela 5 yıl önce Yeni Girne'de alsaydım 2 tane ev, şimdi zengindim amk.


 
bayraklı adliye civarında. ama tren kaçtı galliba


  • ground  (25.06.13 08:57:44) 
bayraklıda tren kaçtı ama bornova atatürk mahallesi vb. yerleri tavsiye ederim.
yakın bir tarihte buralar imar'a açılacak ve şuan 2-3 kat olan kat sınırı, 8-10 kat olacak. işte o zaman buralar hep zengin olacak.

ama sen yine de daha işini bilir kişilere de soruştur.
  • kamera motor  (25.06.13 09:00:05) 
emlak işinden anlamam fakat bu aralar menderes revaçta sanırım.sürekli duyuyorum çünkü


  • fikox  (25.06.13 10:49:44) 
torbalı vardı ne güzel izban'ın yaklaşmasıyla fiyatlar uçtu.Ayrancılar olabilir ama maksat yatırımsa ayrancılar tarafından arsa bak müdür sen.ayrıca ne yeni girneymiş beh.


  • trejemu  (25.06.13 11:23:07 ~ 11:23:28) 
ben izmir'e yaklaşık 4,5 yıl önce taşındım. ev ararken yeni girne'de 350 Tl'ye falan doğalgazlı sıfır daireler vardı kiralık. arkadaşlarım, saçmalama orası tenha bir semt, mümkün değil rahat edemezsin demişlerdi de başka yerden ev tutmuştum. yaklaşık 2 yıl sonra bir sebeple yine evi değiştirmek zorunda kaldım ve yeni girne'nin hemen başlangıcından ev kiraladım. 2 yıl içinde bırakın sıfır ve doğalgazlı evi o kiraya bulabilmeyi, uyduruk uyduruk evler için 800 tl civarında kira söylüyordu insanlar bana. çok tesadüfen çok uygun bir ev buldum o ayrı. şimdi şimdi yeni girne devamında ki yamanlar koleji'nin orasıda yeni ve lüks site inşaatlarıyla dolup taşmaya başladı. şimdilik rakamlar uygun diye biliyorum ben. 2-3 yıla kalmaz yeni girne gibi olur oralarda. bir de körfez evlerinin oraya olimpik yüzme havuzu falan yapılacak diye duydum ben, araştırmak lazım.


  • Phoebe  (25.06.13 13:21:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.