[]

Dişçi Tavsiyesi (İzmir)

merhaba,
göztepe, narlıdere, alsancak civarında eli hafif, işinin ehli, memnun kaldığınız bir dişçi tavsiye edebilir misiniz?



 
Kaan Kaya'yı öneririm. Telefon: 463 86 88

Yeri tam Alsancak Cami'nin orda, Yapı Kredi'nin ya da (hala var mı bilmiyorum) Armada Dershanesi'nin üstünde.
  • fotrsapka  (24.06.13 21:04:57) 
Devlet hastanesine giderim dersen Alsancak Diş Hastanesi'nde Hülya DOKUMACI var. Dişlerim yapı olarak zayıf olduğu için küçüklüğümden beri gidiyorum şimdiye kadar en ufak bir sıkıntı yaşamadım. Ayrıca şen şakrak, neşeli birisidir, muayenehaneye girmeden bile kahkahalarını duyabilirsin..


  • EkimBebesi  (24.06.13 21:14:36 ~ 21:15:13) 
konak diş hastanesinde (devlet hastanesi yani) uğur gülmez diye bir doktora gittim 1 ay önce ve 2 ay önce.

çok iyi bir insandı, işini de iyi yaptı. kendisine buradan da teşekkür ediyorum, tavsiye de ediyorum.
  • kamera motor  (24.06.13 21:47:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.