[]

motosiklet kullanmak gerçekten o kadar tehlikeli mi

bu yaz gaza gelip motor almaya karar verdim, kimle konuştuysam "ölürsün", "ezerler", "canına mı susadın" gibi tepkiler alıyorum. gerçekten o kadar tehlikeli mi türkiyede motor kullanmak? aklımda 125 cc yamaha ya da honda vardı ama geçen ntvde saffetin garajını izledim 250 cclik suzuki gw250de fena değil gibi. bu tarz motorlar yeni başlayanlar için iyi mi?




 
İstanbul'daysan ezerler evet. Diğer şehirler için ideal.


  • pandispanya  (24.06.13 18:44:34) 
Makas atip hiz yapacaksan evet tehlikeli. Hiz istiyorsan hic bulasma.

125cc ile baslarsan daha rahat edersin, ikinci el piyasasi aktif zaten, ikinci el alirsan hemen hemen ayni fiyata satip motor yukseltebilirsin istedigin zaman.
  • fakyoras  (24.06.13 18:49:58) 
3 motor da yeni baslayanlar icin iyidir.
Istanbuldaki ana tehlike farkedilmeme ya da ozellikle ticari taksi, minibus, dolmus, halk otobusu vb soforlerinn "biz trafikte bekliyoruz, ibine basip gidiyor" seklindeki dusuncesi ile uzerine kirmasi. Bir de kamyon ve beton tasiyicilari var hayati tehlike olusturan.
Motor cok zevkli ve pratik bir alet, bir kez kiciniz seleye degdi mi bir daha zor vazgeciyorsunuz. Benim bir yilda 3 arkadasim hayatini kaybetti kazalarda, bir arkadasim da olumden dond ve sakatlandi. Hepsi iyi kullanirdi motoru ancak yollar ve diger suruculer ayni iyilikte degildi.
  • mat couthon  (24.06.13 19:18:01) 
özellikle motorcunun üzerine kıran şerefsizler de oluyor. araba gibi olmadığını, tehlikeli olduğunu kavrayamayan cahil de var, hiç acımadan insan öldürmeyi oyun gören sadistler de var ülkemizde.


  • r_u_h  (24.06.13 19:27:30) 
Istanbulda motor kullanmak manyaklik. Tekerli cenaze gibisin. Ya da manyaklar motor kullanıyor. Bir araba kullanicisi olarak uyuz oluyorum motorculara. Hem kendilerini hem beni riske atıyorlar


  • dafuq  (24.06.13 19:32:15) 
istanbuldaysan şimdiden allah rahmet eylesin


  • fuskiyenin oglu  (24.06.13 19:57:55) 
Yanlış hatırlamıyorsam, bir otomobile göre kaza yapma ihtimaliniz 16 kat fazla. Aracınızın kaportası da siz olduğunuza göre...


  • compadrito  (25.06.13 02:53:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.