Giriş
(4)

Basur ameliyatı olan var mı?

philosophia
merhaba;bir yakınım ilerlemiş basuru için ameliyat olacaktı. ancak birçok kişiden de duyduk ameliyat sonrası dışkı tutamama, zor tutma gibi problemleri oluyormuş. ve kesinlikle tavsiye etmiyorlar. bu ameliyat yapılan kurum, doktorla ilgili midir ? yoksa ameliyatı olup da "böyle bir problem yaşamadım
merhaba;
bir yakınım ilerlemiş basuru için ameliyat olacaktı. ancak birçok kişiden de duyduk ameliyat sonrası dışkı tutamama, zor tutma gibi problemleri oluyormuş. ve kesinlikle tavsiye etmiyorlar. bu ameliyat yapılan kurum, doktorla ilgili midir ? yoksa ameliyatı olup da "böyle bir problem yaşamadım, gayet rahatım" diyenler var mı aranızda ? şimdiden teşekkürler.
0
philosophia
(04.03.09)
www.kolonrektum.com burada faideli bilgiler var sonrası için de.. daha önemlisi hemoroid'in seviyesi önemlidir tabii ki tecrübeli doktor'unda katkısı olacaktır ama lazer ile tedavi ediliyor diye biliyorum her operator bi memeyi kurutmayi bilir önemli olan tavsiyeler ve doğru teşhis.
0
kobrettii
(04.03.09)
ananem tam 39 gün önce ameliyat oldu
hala yürüyemiyor tuvaltine çıkamıyor uyuyamıyor oturamıyor
ameliyat sonrası durum berbat
doktoru normal bir durum sabır lütfen diyor
0
demlikposet
(04.03.09)
baba 2-3 ay kadar once oldu. adresi de vereyim, kosuyolu medipol hastanesi. gayet basarili, gayet sorunsuz su anda. ki normal basur ameliyatina gore daha buyuk bir ameliyat oldu, zira baya ilerlemis hastaliga ek olarak bagirsak mukozasi cokmesi falan vardi, ki o hala var. fakat baurdan ya da ameliyattan kaynaklanan bir sorun yok. sadece ameliyattan sonrauygun beslenip tekrarlamasini engellemek icin hafif bi diyet yapmak durumunda.
0
polifonik osuruk
(04.03.09)
@ demlikposet : tam iyilesme 45 gun kadar suruyor, doktorun soyledigi sabir hakkaen dogru, aynisini yasadim.

ha bir de ameliyattan sonraki 2-3 saat inanilmaz bir agri oluyo. inanilmaz derken aglaticak derecede fena.
0
polifonik osuruk
(04.03.09)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.