[]

Sari tekir = sarman ?

Sari tekir ile sarman ayni sey mi?

ben oyle biliyorum mesela. eksi sozluk'te de birisi, veterinerlerin sarmana sari tekir dedigini soylemis.


 
aynı şey evet.


  • headredhead  (24.06.13 17:05:02) 
mesela benim bildiğim bu tam bir sarı tekir imgs.elookat.com böyle sarı ve tekir gibi çizgileri var kendinden.

sarman sarı kedi olarak da geçiyordur belki yani mesela şöyle bir kedi www.google.com.tr

ama bence sonuçta düşündüm de aynı şey yahu bunlar:) belki tekiri veterinerler cins olarak kullanıyordur, sarman daha takma ad gibi:)
  • kaputt  (24.06.13 17:05:41) 
aynı şey olmayabilir bence. tekir çizgilere sahip olmayan sarmanlar da var.


  • kediebesi  (24.06.13 17:22:41) 
tekir desenine sahip olmayan sarı kedilerin de tekir deseni var, lakin röfleli saç gibi tüyleri uzun olduğundan deseni belli olmuyor.

simsiyah var, gri tekir var, siyah tekir var, duman rengi var, bembeyaz var, sarı tekir var. hepsinden karman çormanlısı var, siyam vs gibi özel renklere hiç girmiyorum. ama ben dümdüz sarı kedi görmedim hayatımda.
  • kibritsuyu  (24.06.13 17:36:29 ~ 17:39:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.