[]

Yeni ve ilk olan işe alışamama

2010 da istemediğim bir bölümü bitirdim. Bu bölümle benden bir cacık olmayaccağını anlamam geç oldu tabi. yaş 27. okul döneminde yaptığım bir yıllık staj haricinde iş deneyimim yok. Ne yaptım üç yılda işte bir mastera başladım bitmedi iki kez KPSS ye girdim istediğim puanı alamadım. Ama hala çalışıyorum KPSS için. Bu arada yüzden fazla kariyer net başvuruma cevap da alamadım. Bu sene ÖSS ye girdim tekrar dilden istediğim bölüm için.. Hiç bir iş bulamazsam hem okurum hem part time çalışırım diyordum.
Velhasıl aile baskısı başladı ne zaman iş bulacaksın diye. Sonra bana Samsun'da bir bankada iş bulmuşlar. Zorla başladım işe. Hayatımda en istemediğim şey bankacı olmaktı ve Samsun'da yaşamak. Şimdi hem bankadayım hem Samsun'da. Ortam kötü iş aşırı sıkıcı. Biliyordum zaten benim yapacağım iş değil bankacılık. Her gün ne zaman istifa etsem diye düşünerek geliyorum işe. Bu ikinci haftam. Ne yapsam bilmiyorum. Aileye resti çekip başımın çaresine mi bakayım yoksa bu işkenceye devam mı edeyim.
Karışık ve anlaşılmaz olduysa kusura bakmayın. Doğru düzgün de yazamadım zaten. Çok daraldım ondan.


 
bence aileniz hakli. bunca zaman (3 sene) vaktinizi bol bol kullanmissiniz. sanki egitimi biraz kacis olarak kullaniyorsunuz gibi geldi bana, yanlis anlamayin. bence universite sinav sonuclariniz aciklanana kadar ya da daha iyi bir is bulana kadar isinize devam edin. hem is ortamina adapte olursunuz hem de CV'nizde bir deneyim olmus olur. kolay gelsin!


  • papalindo  (24.06.13 12:08:01) 
birikmiş paran varsa başka şehire git. yeni bir hayata başla.


  • sifirin altinda  (24.06.13 12:10:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.