[]

direnişin sembollerinden siyah elbiseli kadın

kendisi amerikan vatandaşıdır. facebook sayfasını falan gördüm.

yalan haber olma olasılığı var. aksini ispat eden varsa lütfen kaynak gösterip bilgilendirsin.

bu kadının hikayesini bilen var mı? turist midir? iş için mi gelmiş istanbul'a? tesadüfen mi olayların arasında kalmış yani?

 
Turist olması lazım evet. Yalan haber değil. Tesadüfen olayların arasında kalmış cevval bi ablamız.


  • roket adam  (24.06.13 03:44:59) 
(bkz: kate cullen)


  • tepedeki psychedelic adam  (24.06.13 03:50:07) 
yabancıdır. yabancı olması da hiç önemli değildir. kadın bir süredir istanbulda yaşıyor. üstelik tomalı fotoğrafını da saklamıyor, facebook profil fotoğrafı yapmış.

bu kadına ajan falan demek hakikaten beyinsizliktir.
tomanın su sıktığı insanın bir amerikalı veya bir türk olması arasında bir fark yoktur. ellerini iki yana açmış silahsız, güçsüz bir insana su sıkılmış işte, ötesi var mı?

naptı polisler amerikan ajanı testi yapıp öyle mi sıktı sanki suyu?
bildiğin masum bir insana saldırdılar.

adamlar niye masum insanlara saldırıyoruz diye soracağına "ya provokasyon yapmaya gelmiş" diyor. ulan sen masum insana su sıkmasan zaten ortada bir sıkıntı yok? su sıkıyorsan, ne provokasyonundan bahsediyorsun? olmayan bir şeyi göstermiyor ki?
  • kamera motor  (24.06.13 07:17:46) 
offf offf zulüme karşı hala dil, din, ırk bilgilerini kontrol etmek.


  • dessy  (24.06.13 08:57:00) 
@essy

abi ben provakatör falan demedim ki. sadece hikayesini merak ettim.
  • bilgedenfsaa  (24.06.13 13:30:35) 
avsuturalyalı exchange öğrencisi, yarım dönem gelmiş 1 sneye uzatmış, şimdi de tatile ülke dışına çıkmış, nerde hatırlamıyorum ama bir yerde röportaj yapılmıştı.

o hareketi de foto muhabirleri falan görücne yapmak aklıan gelmiş, iyi görüntü olur diye,ama polisin su sıkacağına ihtimal vermemişmiş miş...
  • cedric tweedledee  (01.07.13 04:25:54) 
hikayesi için: www.bbc.co.uk


  • neyleyim  (01.07.13 08:34:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.