[]

Giysi üreticileri gerizekalı mı?

çok samimi soruyorum, beyinsiz mi bunlar? niye inatla, etiketi (ya da her ne boksa) giysinin iç tarafına iliştiriyorlar.

ulan kaçıncı boxer etiketi götümü çiziyor diye koparttığım, kopartayım derken parçaladığım. kaçıncı gömlek etiketi sökeyim derken gömleği anasını siktiğim.

niye böyle bir orospu çocukluğu yapıyorlar, bana tek bir mantıklı sebep söyleyin allah aşkına.

not: makasla kesmiyorum çünkü o şey bi taraflarımı çizdiğinde sinir krizi geçirip var gücümle parçalıyorum.

 
herkes sinir oluyor ama o etiket yazılmak zorunda, giysinin dışında da olmaz takdir edersin ki. sen olsan nereye yazardın?


  • innerbliss  (23.06.13 21:46:13) 
alt tarafta şükela butonu aradım ne kadar güzel yazdın öyle. ille yapıyorsan kesmeyeninden yapmak bu kadar mı zor?


  • master tanya  (23.06.13 21:56:27) 
2 çeşit etikt var 1 naylon malzemdn kumaşımsı bir yıkama talimtı ki bu bedeni kesmez ama yıkandıkça yazılr barkod siliniyor buyuk marklr tercih etmıyo doğl olark Diğernn ismi japon akmaz bende duyunca böyle isim mi olur demiştim bu zıkkımın ustundeki yazılr daha dayanıklı


  • netadam  (23.06.13 22:02:38) 
dikişi sökmek için kullanılan küçük bi malzeme var. onunla etiketin dikildiği yeri söktüğün zaman ne sökülür, ne kıçına başına batar. bulamazsan ince uçlu bi makasla da deniyebilirsin.


  • cosmicgadin  (24.06.13 00:16:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.