[]

koku

alt komşudan büyük rahatsızlık duyuyoruz şu ara. adam balkonunda sigarasını içiyor. normal gibi gelebilir ama içtiği şey her neyse öyle bir koku yayıyor ki; bildiğin tezek yanığı gibi kokuyor. üstte sadece biz olduğumuz için koku direkt olarak bizim evden içeri! geçen gün adam bunu sokakta da yaktı da diğer evlere bile oradan bu allahsız koku yayıldı. şimdi herkes durumu biliyor ama olan sadece bize olduğu için ses eden yok.

kokuyu duyar duymaz kapı pencere kapatıyoruz ama bu sıcaklarda da böyle bir şey hiç çekilmiyor!

1-) bu adam ne içiyor?

2-) konuşmayla hallolur mu bilmiyorum. zannetmiyorum. adamın kendi ailesi de rahatsız ki adam balkonda içiyor. bildiğimiz sigara olsa sıkıntı yok. yapacak bir şey yok. ama ne yapmamaı önerirsiniz?

 
yapacak bişey yok,söylenmez de.çok zor ya.


  • rock n roll  (23.06.13 18:45:50) 
söyleyeceksiniz. çevreye rahatsızlık veriyor mu veriyor? kendi evinde içsin.

ek: ya da bir vantilatör temin eder kuvvetli. içeceği zaman onu yanına koyar. duman ileriye üflenir vantilatör tarafından. azalır yukarı çıkan şey.
  • sen git ben geliyorum  (23.06.13 18:47:51 ~ 18:48:32) 
Ot falan mı içiyor acaba, sigara bu derece hayvani koku yapmaz ya.


  • buff  (23.06.13 18:48:59) 
Anlattigina gore sigara olmasi mumkun degil. Hangi markayi icerse icsin... muhtemelen ottur. Icen adama uygun bi dille soyleyebilirsiniz kokudan rahatsiz oldugunuzu ama, bu adamin kisiligine de bbagli tabii, ters bi adamsa hic ugrasmaya gerek yok.


  • raycharles  (23.06.13 18:54:38) 
çok kötü kokuyorsa; bildiğim kadarıyla sigarayı bırakmaya çalışanların içtiği değişik bir tütün veya tütün karışımı olabilir. yani adam sigarayı bırakmaya çalışıyor olabilir. kendisiyle muhabbet kurup champix vs önerebilir, bu esnada da muhabbeti derinleştirip söz konusu rahatsızlığınızdan bahsedebilirsiniz. adam sigarayı bırakmaya çalışıyorsa denenebilecek bir yöntem bence.


  • gonion  (23.06.13 19:02:07 ~ 19:02:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.