[]

Spor programı

Arkadaşlar önceden duyuru açmıştım spor salonu için. Yarın başlıyorum bir aksilik olmazsa. Şimdi ben bir 10 kilodan fazla aldım ve ayıptır söylemesi memelerin çıktı adeta. Evde iki dumbellım vardı onlarla kol çalışıyordum. Çoğunlukla triceps. Bu kas acayip hoşuma gidiyor :) neyse konuya dönelim. Şimdi benim öncelikli hedefim memelerden kurtulmak ve tricepsleri geliştirmek. Zaten biraz tricepsim var. Kollarım da kalın sayılır.

Acaba bana şimdi bir program yapabilir miyiz. Hangi hareketleri yapmalıyım ve yeme içmem nasıl olmalı vs. Ezik bir spor salonuna başlayacağım şimdilik onun için sanırım öyle çok ekstrem makineler bulunmaz ona göre tavsiye verirseniz sevinirim.

Bir de spor, spor salonu vs hakkında herhangi bir tavsiyeniz paylaşmak istediğiniz bir tecrübeniz olursa onlara da talibim.

Edit: bir de bacakların dizden aşağı kısmını hafif şekillendirebilsem ne güzel olur du ona da öneriniz var mıdır acaba? Sadece koşmak yeterli mi?

 
ezik de olsa bütün vucudunu çalıştırabileceğin aletler vardır. öyle de olmalı zaten. sadece triceps biceps ya da squat çalışarak olmaz. bodyforumtr'de takıl bence aradığın bütün soruları bulursun orda.


  • youshookmeallnightlong  (22.06.13 22:21:46) 
  • damba  (23.06.13 00:32:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.