[]

bu göbek nasıl erir

evet gençler ne yapmam gerek, şu an 189 boyuma karşılık 86-87 kiloyum. 72 kiloyken de göbek vardı şu anda da var.

nasıl geçer lan bu meret?


 
göbek çok zor eriyo.bi diyetisyen söylemişti,hergün 1 kase yarım yağlı yoğurt yemek göbek yağlarını eritmekte yardımcıymış.


  • rock n roll  (22.06.13 00:49:15) 
İlk olarak karbonhidrat, yağ ve şeker tüketimini çok azaltmalı, hatta uzun bir süreliğine kesmelisin.

Sonra, günde en az 40 dakika kardiyo. Yürüyüş, koşu vs. gibi.
  • temple  (22.06.13 00:54:51) 
Haha gece gece güldürdün vala.o yapıyla alakalı aynıyım senle 1.83 boy 72 kg ama göbek var az tabi.abim 1,91 100 kgda göbekli 85 te.erimiyo yani boşver.


  • senin yapacağın işi  (22.06.13 00:59:22) 
1) yağ ve karbonhidrattan birini azaltmalisin.

yağ azaltirsan 40-40-20 standart diet, karb azalirsa low carb/keto

2) yediginden fazlasini tuket.

eger senin maintenance kalorin gunluk 2000 ise ve sen 1800 kcal yiyiyorsan, cardio yapmasan da zayiflarsin. bu surecte agirlik kaldirip, yuksek protein iceren bir diyet uygularsan kas kaybetmemis olursun, yoksa yag ile birlikte kas da gider. pamuk gibi yumusak, iceri gocen bir vucudun olur.

3) guven, ozveri ve tecrube

gobek eritmek ? adamin gobeginden kan alirlar kamil kan.

eyyorlamam bu kadar,

kasli, fit bir abiniz.
  • no christ requires  (22.06.13 01:04:42) 
72'den 86-87'ye ne kadar zamanda çıktın ve niye çıktın? çok uzun yıllarda alınan bir kilo değilse haliyle göbekten almışsındır. o süreçte yaptığın beslenme hataları üzerine düşünsen ve şimdi yapmasan eritmek için ilk adımı atmış olursun.


  • juninho77  (22.06.13 06:25:17) 
egzersizden cok yedigini kismanla alakali. yag ve seker alma. kolayi, hazir gidayi kesinlikle birak. alkol varsa azalt. bunun yaninda bi de kosar ya da bisiklet surersen erimeye baslar. bi de aksam yemeginden sonra yemek yeme.


  • eindaclub  (22.06.13 08:43:58) 
benzer kiloda değiliz ama yine de antrenman programımdan bahsedeyim. günlük 2.5 saat sürüyor.

1 saat içinde: 120 mekik ağırlıklı, 30 şınav, birkaç program hareketi daha,
şurada linkleri sıraladım bu siteye de bakıp kendine uygun hareketleri oluşturabilirsin. profesyonel yardım alman gerektiğini bir daha belirteyim. herkesin ihtiyacı farklı.

www.bodybuilding.com
www.bodybuilding.com
www.bodybuilding.com
www.bodybuilding.com
www.bodybuilding.com
www.bodybuilding.com
www.bodybuilding.com
www.bodybuilding.com
www.bodybuilding.com

1 saat tüm bunları yaptıktan sonra öğlen yemeği. ben en ağır yiyecekleri öğlen yiyorum. saat 4 gibi. akşam yemeğinde yoğurtla hazırlanmış ve içinde yeşil otlar bulunan bir cacık yapıyorum, karpuz vs vs. bu mevsimde yapacak çok şey var.

1.5 saat yürüyüş. her gün 8km yaklaşık. yürüyüş en son.sonra duş alıp yatın dinlenin. her gün programınızı yapmak zorundasınız ama. hangi program hangi yükte olursa olsun.

son bir not, yaş erken iken bu antrenmanların kısa süreli ve uzun yıllar yapılması yeterlidir. yani 25 yaşındayken en ağırı kaldırıp antrenman yapmak bir fayda sağlamaz. orta ağırlıklar ve uzun yıllar boyunca yapmak en iyisidir benim görüşüme göre.
  • idearch  (22.06.13 13:34:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.