[]

sinemada izlemeye değmez yorumları yüzünden sinemada film izleyememek?

izleyememek?

kafayı yemek üzereyim lan kırk yılın başı bi filme gideyim dedim demez olaydım. kaliteli bir film olsun diye hangi filmin yorumları araştırsam sineme da izlemeye değmez yorumlarıyla karşılaşıyorum. daldan dala bir karar veremedim.

bir yardımcı olun şu kardeşinize. seçenekler: man of stell-worl war z-hangover 3. şu ilk iki film 3D diye heveslendim ama onada değmez dedi idneler.

 
evladım senin kendi fikrin yok mu? sen filme git, sonra değip değmediğine karar ver. siktret yorumları.


  • zgrydn  (21.06.13 21:15:38 ~ 21:15:52) 
topa tutulan benim nazarımda harikulade/ benim lanet ettiğim elalemin yerlere göklere sığdıramadığı o kadar çok film var ki.. gerçekten yorumları dikkate al ama çok takma.


  • gang leader of wasseypur  (21.06.13 21:38:10) 
Man of steel her nasil olursa olsun izlenmeli.. 3d bi olayi yok ama yapicak bisi yok...


  • Sskywalkeremre  (21.06.13 21:42:01) 
ben artık sinemada film izlemiyorum.
çünkü eşşeğin amına hakikaten su kaçırdılar.

eskiden, 10 liraya sinemada bir film izler bir de yanında burger kingden çocuk menüsü yerdik. (eskiden dediğim, 2004 falan)

burada ucuz olan şey ise, sinema biletiydi. (yanlış hatırlamıyorsam 4tl idi bilet. 5 de olabilir)
her gün, ama her gün lisede okul çıkışı sinemaya giderdik. (bazı pezolar korku filmine almazdı yaşımızdan ötürü :(( )

şimdi ise, 13-14 lira sinema biletleri.
ayıp denen bir şey var arkadaş. sinemalar bile, büyük "sinema salonu şirketlerinin" tekeline girdi anasını satayım. ne güzel eskiden düz sinemacılar vardı, birbiriyle rekabet ettikleri için sürekli daha ucuza bilet verirlerdi.

şimdi, sinema tekelde. 13-14 liraya üç boyutsuz, en az 16 liraya 3 boyutlu film okutuyorlar.

beni domaltıp sikseler yine sinemada film izlemem bu şartlarda.
  • kamera motor  (21.06.13 21:59:33 ~ 22:00:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.