[]

yerel yönetimler

merhabalar! yerel yönetimler mezunlarının iş alanları nelerdir? gerçekten bitirdikleri zaman belediyelerde ya da kaymakamlıklarda iş bulma imkanları var mı? hani sürekli olarak belediyelerde okuma yazma bile bilmeyen,konuşmasını bile beceremeyen adamları görüyoruz,buraya bitirdik mi iş bulma konusunda ne tür durumlarla karşılaşabiliriz yardımcı olursanız sevinirim.




 
Şimdi aşağıda yazan sorulara kendi kendine cevap ver.

1-) Baban ne iş yapıyor?
(mesleği sayesinde yerel yönetimlerle ilgili birileriyle ahbaplık yapıyor mu)
2-) Baban hangi siyasi partiyi destekliyor?
(bu siyasi parti iktidarda mı veya senin işe girmeyi düşündüğün yerde yönetimde mi)
3-) Her işi yaparım, her yola gelirim der misin?
(gerekirse bazı şeyleri görmezden gelebilir bazı şeyleri görmek için özellikle dikkat kesilir misin)

Eğer bu soruların üçüne de olumlu cevap verebiliyorsan süper bir bölüm buldun kendine. Hayatta sırtın yere gelmez. Ama benim babam emekli; etliye sütlüye karışmaz. Öyle torpil falan da ayarlayamaz diyorsan üniversite ve dershaneye harcayacağın parayla bir iş kur derim. Hayvancılık yakın geleceğin gözde meslekleri arasında görülüyor mesela. Mandıra falan kur. Köpek gibi çalış helalinden hayatını kazan.
  • jamesjersey  (03.03.09 16:47:05) 
kaymakamlık sınavı diye birsey var. bunu bir arastır istersen etraflıca.


  • berrak sudaki kırmızı balık  (03.03.09 17:44:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.