[]

Park Sorunu

Şimdii, gıcık olduğum bir şey var. Sizinle paylaşıp fikrinizi alayım dedim.

Çalıştığım plazanın otoparkında yer olmadığı için, plazanın etrafında değnekçiye bırakıyoruz arabayı. Bazı günler, akşam bi iniyoruz, arabanın önüne, servisçiler park etmiş. Ara ki bulasın.

Buna karşı ne yapılabilir? Adamın lastiğini pıçaklan yarmak, egsozuna patates sokmak filan dışında. Polisi arasak gelip çekerler mi? Kime şikayet edicez? Ne yapıcaz?

Namaste

 
servisciler çalışanlar için orada, 10 dakkadan fazla kalmazlar zaten, srun neden servisciler oluyor da size park yeri sunmayan plaza olmuyor ? veya ben yanlış anladım..


  • alchemistt  (03.03.09 15:31:50) 
ben defalarca kez polise (155) sikayet etmis biri olarak soyluyorum, hicbir ise yaramiyor. gonderiyoruz cekiciyi diyorlar, nerde cekici diye arayinca yolda diyorlar fakat tamamen oyalama. yalniz gecen bir arkadasim polisi aradiginda ben yuzbasi x diye kendini tanitinca bir ekip gelip ceza yazdi. ilginc, denemeye acik.


  • kadirsavun  (03.03.09 15:41:27) 
işte sorun şu ki, bu plazanın içinde bir sürü iş yeri var.o işyerlerinden birinin servislerin hareket saati 6:30. oysa biz 6:00'da hatta bazen trafiğe kalmamak için 5:45'te çıkıyoruz. adam o saatte gelip önümüze park etmiş oluyor.

Plaza bize park yeri sunamıyor. çünkü yer yok.
  • kahvegibi  (03.03.09 15:41:49) 
serviscilik yapan biri olarak olay şöyle;

arabaların bağlı oldugu firma polise aylık para verir, büyük sorun olmadıkca polis dokunmaz onlara, ki normalide bu çünkü iş yerleri servis firmaları ile anlaşıyor ama onlara iş çıkışı için yer söylemiyor...

neyse, size şunu söylim, orda servis araçlarının şoförlerine değilde, bağlı oldukları firmanın yetkilisi olur nerdeyse hergün gelir, o kişi ile konuşursanız sorununuza çözüm bulur muhakkak, mesela siz şuraya park edin biz buraya, şu saatten sonra arabaların gelmesini sağlarız gibi mekana göre çözüm üretirler.

ancak emekçi insanlar servisciler, kabahat onlarda değil temel olarak.
  • alchemistt  (03.03.09 15:47:41) 
alchemisst'e katılıyorum, servis sorumlusu kimse ona söyleyin, bunların hepsi genelde taşerondur, bir servis şirketine bağlıdır. oranın sorumlusuyla çözemezseniz durumu, bir üstüne, o da olmadı genel müdüre iletin durumu. fotoğraf çekin, saati ve tarihiyle olsun. elinizde kanıt olsun ki bir gün gelip "biz bi kere parkettirdik oraya" diye karşınıza çıkmasınlar.

veya servislerin park etmediği bir sokakta (iki sokak arkada, ileride vs) bırakın arabayı derim. yoksa başka çaresi yok, değnekçilerden bi yardım beklemek anlamsız, servis sürücüleri de iş yerine en yakın yere parketme durumunda.
  • zkurmus  (03.03.09 17:51:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.