[]

avea mı vodofone mu?

merhabalar,
şimdi ben turkcell'e kayıtlı olan cep telefonumu vodofone'a taşımak istiyorum ancak arkadaşım avea daha iyi gel diye diretti. benim için öncelikle net önemli ama turkcell de nete sadece para harcayabildiğimden mesaj ve konuşma çok az oluyor. sizce hangisi en uygunudur. sadece para olarak sormuyorum. çekiyor mu neti hızlı mı vs karşılaştırırsanız hangisi dersiniz?
teşekkürler :)


 
turkcell'den avea'ya geçtim, mutluyum. Son bir yılda çevremdeki herkes aynı şeyi yaptı. Bizim için internet önemliydi, 2 gb sonrası hızı düşen sınırsız internetimizle mutluyuz. Ama yeni geçiş tarifeleri nasıl bilemiyorum.


  • whoosie  (21.06.13 00:53:35) 
vodafone yıllardır kullanmıyorum hiç bir bilgim yok.. Uzun zamandır avea kullanıyorum, faturasız, genelde paketlerden faydalanıyorum, internet hızında bir sıkıntı yaşamıyorum, memnunum, çekme meselesine gelince bazı yerlerde çekmiyor evet ama sonuçta yer altında yaşamıyoruz, bir kaç dakika sıkıntıdan başka bir sorunum olmadı bu konuda..


  • mutekebbir  (21.06.13 00:57:16) 
ben de turkcellden avea'ya geçtim. 23 liraya hem 1 gb internet hem 500 dk hem de 5000 sms var diye cezbetti. ama çekmediği çok oluyor hat gidiyor geliyor falan onu göz önüne al. bana da herkes vodafone'a geç o çok güzel çekiyor interneti de hızlı falan diyorlar ama avea için söyleyeceğim o.


  • feelinggood  (21.06.13 01:06:33) 
avea kullanıyordum. vodafone'a geçeyim dedim ve geçtim. aradan 3 ay geçti, avea'ya döndüm. şimdi ev arkadaşım da yanıyor, "taahhütüm bitse de avea'ya geçsem" diye. çünkü evde telefonu çekmiyor.


  • gogu delen adam  (21.06.13 01:19:22) 
şehir içinde özellikle açık alanda aveanın çekmediği olmadı ama mesela bazı apartmanlarda merdivenlerdeyken falan çekmiyordu internetide gayet hızlı, vodafone ise tabikide daha yüksek kapsama alanına sahip ve internet ondada gayet hızlı. 15-20 lira aylık fazla vererek avea nın şartları +daha yüksek kapsama alanına vodafoneda erişebilirsin. karar senin


  • tekila shot bardağı  (21.06.13 01:35:00 ~ 01:36:46) 
30 liraya 1000 dakika 4gb internet veriyor avea. betonun arkasında (ev, yeraltı, dükkan, vesair) tak diye düşüyor ama şebeke kalitesi. bizim evde misal, 3 santim arayla 5 tıkta 1 tık 3g çekiyor 200-300 kb ile, 4-5 tık da 2g, o da 10 kb filan hızında. ev de güngören'in boktan bir yerinde giriş katta, etraf apartman dolu. etrafı azıcık açık bir yerde yaşıyorsan avea diyebilirim - ya da beton arkasına geçtiğinde arada kopmalara filan razıysan. türkseldeki çekim kalitesi ikisinde de yok da hayvan gibi para istiyor onlar da.


  • cagdas donem kuramcisi  (21.06.13 03:08:03) 
geçen internet paketimle wow bile oynadım, iyi interneti avea'nın.


  • oğlum çok zor lan  (21.06.13 04:05:45) 
Beyler dağılım Vodafone 4.5 G de band bile satın alamadı. Ses kalitesinde TT maf edecek ortalığı Turkcell murkcell kalmayacak bence çünkü en geniş bandları TT aldı Turkcellde aradan yine kapattı tabi mecbur bastı parayı 800-1000 bandı TT ve TRCELL arasında kapışıldı dar bandlarda yüksek hızda internet TT TRCELL ile yarışır. Vodafone bunun dışında çok fatura geçiriyor. 100 TL fatura gelecek diyorlar. Zaten herşey sınırsız paket bir bakmışsın 200 geliyor ben anlamadım. Yurt dışına çıkarım fln fıstık yurt dışında da dakikalarım bana lazım diyenler kenara ayrılsın. TRCELL VE TT çözdü işi. Bundan sonra SES venet kalitesi bu ikisinin hep ileri gider vodafone localde yakalamaya çalışır.


  • nohut  (07.05.16 01:25:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.