[]

Elektrik/Su Sorusu

Sorumuz şu, yeni eve taşınıyorum ve eski kiracı elektrik ve suyu iptal ediyor.

24 - 30 Haziran haftası içerisinde eski kiracı iptal edecek
2 temmuz salı eve temizlikçi gelecek.

Sorumuz şu: Temizlikçinin elektrik ve suya ihtiyacı var, ben eğer 2 Temmuz haftası içerisinde tesisatları açtırmaya gidecek olsam, diğer kişi iptal etse bile fazladan 3-5 gün evde elektrik/su olur mu?

Eğer olmaz derseniz, önümüzdeki hafta adamın tesisatları iptal etmesinin hemen üzerine gitsem sonraki hafta (2 temmuz haftası) içerisinde açılmış olur mu

Özetle temizliğe gelen kadının elektrik ve suyu kullanabilmesini istiyorum; nasıl yapayım

 
temizlikçi 29 haziranda gelsin. kafan rahat olur.


  • dark colours  (20.06.13 21:07:54) 
evi 30 haziranda boşaltıyorlar


  • zaugnakhaldun  (20.06.13 21:17:49) 
o zaman diyosun ki temizlikçinin geleceği gün salı. adamlar en geç 30unda kapattırmış olacak. ayın 1 inde su/elektrik açılmış olur mu?

biraz kamu personeli cevabı gibi olacak ama, bu sorunun cevabı şehrine, şehirdeki elektrik su bağlatan/kestiren insan sayısına göre değişir.

şimdiye kadar aşağı yukarı 10-11 kere ev değiştirdim. en geç 3-4 günde açıldığını biliyorum. şanslıysan ayın 2 sine hazır olur. ama ben olsam açıldığı zaman ararım temizlikçiyi. yani temizlikçi bulmak kolay ama elektrik su yokken nasıl temizlettiricen ki evi.
  • dark colours  (20.06.13 21:25:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.