[]

Göz numarası?

Buradan göz numarasının kaç olduğu anlaşılır mı acaba?

o1306.hizliresim.com


 
genelde anlaşılmaz. ne zamNan gitsem gözlük numaralarım, bu kağıttakilerden farklı oluyor çünkü.


  • sutlu nescafe  (20.06.13 17:49:30) 
hayır anlaşılmaz yani yeterli olmaz. doktor bir sürü cam takıp bu daha mı iyi diye denemeler yaptığına göre yetersiz geliyor bu test.


  • neira  (20.06.13 17:51:32) 
Benim gözüm 2.50 idi ama burada hiç öyle yazmıyor:)Göz numarası da düşmez di mi? Herhalde buradan anlaşılmıyor o zaman...


  • ordinaryday  (20.06.13 18:05:09) 
SPH'de miyop-hipermetrop numarası yazar. -2,25 -2,00 miyop var.
CYL'de astigmat numarası. -0,50 -0,75 astigmat var. Aks tam ney bilmiyorum ancak o da astigmat ile alakalı.

tabi bu makinenin kalitesine, kullananın hatasına vs. göre değişebildiğinden genelde yakın sonuç veriyor...(5,50 bozuk gözüm makinenin sonucuna göre 3,50 çıkmıştı bir kez.) sonrasında da makinede çıkan sonuca göre yakın numaralarda gözlükler deneterek tam numara saptanıyor.
  • ucan spagetticanavari  (20.06.13 18:17:23 ~ 18:18:22) 
ya ona çok güvenme, ben bir hafta arayla iki göz doktoruna gittim 0.5 fark çıktı iki gözümde de.


  • noluyo yaa  (20.06.13 18:31:32) 
Ya devlet hastanesinde baktırdım ama çok ilgisizlerdi.Bir de hademe gibi biri yaptı o ölçümü...


  • ordinaryday  (20.06.13 18:48:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.