[]

rosetta stone microphone setup

mikrofon kurulumu sorununu bir türlü çözemediğim eğitimi güzel program. ilk kurulumda bir sıkıntı olmuyor ve mikrofon kurulumunu tamamlayıp derslere geçiyorum, fakat programı kapatıp bir sonraki girişimi yaptığımda ise mikrofon kurulumu aşamasını geçemiyorum ve derslere giremiyorum. günlerdir telef oldum bu sorundan dolayı, umarım yardım eden birileri çıkar.




 
ilk yaptığında sorun olmuyor, sonra oluyor ha? ne işletim kullanıyorsun? belki rosetta stone'da bir kaydetme hedesi vardır onu unutuyorsundur ha


  • urnganic  (20.06.13 15:59:48) 
windows 8 kullanıyorum. bi kaydetme şeysi olduğunu düşünmüyorum çünkü her girişte mikrofon kontrolü yapıyor zaten.


  • chess.is.my.life  (20.06.13 16:02:23) 
denetim masası/ Donanım ve Ses/ Ses / Açılan Kutucuktan / KAYIT / mikrofon aygıtını bul, sağ tıkla ETKİNLEŞTİR ya da VARSIYALAN AYGIT OLARAK AYARLA..

dene bakam.
  • urnganic  (20.06.13 16:09:50) 
malesef bir değişme yok. 1-2-3-4-5 rakamlarını seslendirdiğim bölümde hiçbir değişme olmuyor.


  • chess.is.my.life  (20.06.13 17:05:11) 
windows 8 her zaman problemli olmustur. eger imkanin tecruben varsa kaldir windows xp ya da 7 yukle.


  • urnganic  (20.06.13 18:02:08) 
uyumluluk modu içerisinde XP, win 7 ve vista olarak çalıştırdım ama sorun devam ediyor. ne lanet bir şeymiş bu.


  • chess.is.my.life  (21.06.13 11:50:40) 
programı başka bir bilgisayarda kurmayı dene. farkları gözlemle.. o başka bilgiyasayar başka bir windows versiyonu da olabilir.


  • urnganic  (21.06.13 16:50:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.