[]

çok özendim, bi tahmini loft maliyet çıkaralım

değerli müteahhitler, formenler, kalfalar ve hakedişçiler.

işin olurunu soruyorum, yapılsa nasıl olur diyorum, iş şu:
ekli fotoğraflarda burn notice dizisinin ana kahramanının dizideki mekanı var. tam yaşanacak ev anlayışıma uyuyor. bu tür bir fakirhanenin sıfırdan yapılması ne kadara mal olur? loft olmayacak, loft imitasyonu olacak. dolaplar, çekme kat, belki kolayı varsa bir miktar izolasyon, pencereler, sürgülü kapı, ve havalandırma fanı tabii.. devasa çelik profiller ve kiralık endüstriyel kalıplar ile kaç m3 beton gideceği falan. mühendislik yaklaşımlarınızı bekliyorum.

 
artık resmen unvanlı sanlı bir şantiyeciyim. demir hesabını çözdüğüm anda fiyatı kendim çıkarıyorum. ama yine de bi el atsaydınız eyiydi.


  • kargn  (15.07.13 16:22:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.