[]

Son 10 yılda dişçiye gidenler buraya!

Sevgili beyaz dişler;

Uzun zamandır işten güçten, karman çorman özel hayattan, başka sağlık durumlarından başımı kaldırıp dişlerime baktıramamıştım.

Nasıl bir boşvermişsem dişleri şu an sol üstte 2 dolgu, sağ üstte kanal tedavisi yapılacak hale gelmiş. Tam cuma günü Okmeydanı Diş Hastalıkları Hastanesinde bu işlemler için 2. randevuma gidecektim ki bu sabah da o kanal tedavisi ihtiyacı olan dişim (eski dolgusu düşen köpek dişim) çat dedi bin parçaya bölündü. Dışardan bakılınca bildiğin o dişin yarısı yok.

Diyorum ki hazır bu diş olayına girişmişken özelde mi yaptırsam, sağlam olsui bi daha başımı ağrıtmasınn? Gerçi Okmeydanını çok tavsiye ettiler, doktorum da iyi ama malum devlet şartlarında o malzemelerden estetik bişey çıkar mı benim bu kırık dişime? Dışardan kötü görünmesin? Dolgusuna, kanal tedavisine güveniyorum da şu kırık diş son anda aklımı karıştırdı.

Beşiktaş- Dentistanbul a gideyim dedim sözlükte yorumlar fena.

Ne dersiniz Okmeydanına mı, paraya kıyıp özele mi? Ya da Beşiktaş civarı süper bir dişçi biliyorsanız o dişlerim sağlam kaldıkça duacınız olurum valla:)

O değil de şu kırık dişe gram üzülmedim, hep uykuda dişlerimi sıkmaktan oldu bunlar biliyorum, bi ona üzüldüm. O kadar şen şakrakken ben, ne zaman dişlerini kıracak kadar sıkan stresli birine döndüm be :(

 
sesimi duyan yok mu..böhü :(


  • su olsam ates olsam  (19.06.13 23:17:15) 
ozelde yaptir kesinlikle devlete guvenme diste kasap gibiler. Medipol universitesi dis hastanesi var hemen unkapaninda oraya git fiyatlar da piyasaya gore cokmuygun ve hocalar hep doc prof ben 2 20 lik disimi de orda cektirdim cok memnunum


  • rentts  (19.06.13 23:35:49) 
özele git.devlette kuzenim okmeydanı nda yaptırdı. güzel olmadı. bir de diş etleri şişti filan. belki onun diş yapısı problemliydi ama ben hiç devlete gitmedim.
Dentistanbul çok pahalı diye biliyorum ama doktorları çok iyi fiyat alıp bütçene bak uygunsa git.

  • yaramazkediyim  (21.06.13 17:17:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.