[]

lisede öğrencilerin devamsızlıklarının silinmesini kime şikayet edebilirim?

çalıştığım okulda öğrencilerin devamsızlıkları siliniyor galiba. ispatını elde edince şikayet etmeyi düşünüyorum.

bunun ciddi bir yaptırımı olur mu?

nereye, ne biçimde şikayet etmeliyim?

 
ben liseyi bitireli 10 yıldan fazla oldu ama 10 yıl önce bile o devamsızlıklar silinmese lise sonda ağzımıza sıçılırdı. Bunu öncelikle ekleyeyim dedim.
Sonrasında, raporlar gelince siliniyor olabilir. Ama diyorsanız ki hayır, keyfe keder olduğunu düşünüyorum, ilçe milli eğitime şikayet edebilirsiniz.

edit: fearomenkor söyleyince baktım önceki duyurunuza, müdürle sorun yaşadığınız için yapmayı planlıyorsanız, yapmayın. Öğrencilere nasıl bir yaptırımı olur bilinmez ve hiç hoş olmaz.
  • whoosie  (19.06.13 22:25:03 ~ 22:28:32) 
bence de yapma. illa müdüre birşey yapmak istiyosan başka açıklarını yakala ama öğrencilere dokunman pek etik değil.


  • GibsonRules  (19.06.13 22:35:39) 
ciddi sıkıntıların var, önce onları çözmeye bak.


  • hewit  (19.06.13 22:45:03) 
yapma çünkü öğrencilerin sınıfta kalmasına sebep olabilirsin.


  • theseachange  (19.06.13 23:21:23) 
müdür ile sorununuz varsa gidip müdür ile çözmeye çalışın.öğrencileri yakmayın.


  • deletesystem32  (19.06.13 23:35:33) 
önceki duyurunuzu ben de okumuştum. izniniz verilmedi diye öğrencilerin hayatlarıyla oynamak nedir yahu? okulda çalıştığınızı söylüyorsunuz son sınıfların halini en iyi sizin bilmeniz lazım. ha vicdanınız uçak biletinizi ertelemeyi değil de öğrencilerin bir yılını yakmayı kaldırıyorsa bir şey denilemez tabi.


  • katredin  (19.06.13 23:44:16) 
Arkadaşlar, bilip bilmeden ne güzel konuşuyorsunuz. Ben güneydoğuda görev yapıyorum. Burada insanlara yapılan baskının zerresini bilseniz farklı konuşurdunuz.
Devamsızlığı silinen lise sonlar değil. 3 ay keyf için gelmeyip derste öğretmene yapmadığı terbiyesizllş kalmayan lise 1 öırencisinin bile devamsızlğı siliniyor. Açık lise sınavlarında tüm sorular ç,zülüp cevapları öğrencilere veriliyor. Ben buraya gelmeden evvel bura hakkında pek bir şey bilmiyordum. Batıda bizim kıçımızı yırtarak elde ettiklerimizi burada bedavadan elde ediyorlar.
Ben ısınmak için 2 bin lira elektrik faturası yatırdım adamlar ahırı kaçak elekrikle ısıtıyor.
Ve daha neler neler...evet, müdür inatla sınav tarihinl erteledi. Sırf egosunu tatmin etmek içln. Ben de o yüzden onu şikayet etmeyi düşünüyorum.
  • gijilti  (20.06.13 00:10:50) 
kusura bakmayın ama yine hatalısınız. sene bitmiş, her türlü şeye göz yummuşsunuz şimdi şikayet etmeye kalkıyorsunuz. üstelik önem verilmesi, eğitimin üst seviyelere çıkarılması gereken bir şehirde eğitimci olarak bunlara müsaade etmemeniz lazım. neyse, yine de durum buysa şikayet etmeniz gerek tabi.


  • katredin  (20.06.13 00:17:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.