[]

lost'a başlamalımıyım

birçok kişi için efsane olduğunu bildiğim bi dizi fakat ilk bi kaç bölümü izlemiştim, sonra kaldı bi köşede. şimdide boşluktayım izlemelimiyim? sizi bu diziye bağlayan şeyler nelerdi mesela? birde son bölümünün hiç iyi olmadığı beklentileri karşılamadığını söyleyenler var öylemidir?




 
son bölüme kadar izle, ama son bölümü izleme. sen kendi finalini yaz.


  • halanne  (19.06.13 20:18:03) 
ya mantıklı düşünülecek olursa sonuçta bitmiş bir dizi, hafta hafta beklemeyeceksin, cliffhanger ya da sezon arası bekleyişin olmayacak. ben o hayal kırıklığının sebebi tüm bu bekleyişler diye düşünüyorum.

kafa açıyodu, düşündürüyodu, önemli filozofların adı karakterlere verilmiş mesela küçük küçük detayları var böyle çok hoşuma gidiyordu ondan.
  • golgem var iyi ki golgem var  (19.06.13 20:24:19) 
Izlerken bir suru soru biriktiriyorsun. Son bolumle yuzlesmeyi goze alabiliyorsaniz guzel diziydi.


  • mat couthon  (19.06.13 20:27:07) 
la her şeyi abartmayın ya. son bölümle yüzleşmeyi göze almak falan sanki hayatın anlamını çözdürecekti son bölüm sana.

cevap: izle, yapılmış en güzel dizilerden birisidir.
  • japon askeri  (19.06.13 20:45:40) 
izle derim.


  • basond  (19.06.13 20:52:43) 
siteyi ve tik atmayi birakip izlemeye gittigini varsayiyorum.

iyi seyirler.
  • telaffuzu cok tatli fransizca kelime  (19.06.13 21:09:47) 
feci kıskandım seni. lost'u izlememiş olmak ve yeni izlemeye başlayacak olmak ne büyük bir şanstır. arkadaşlar da abartıyor yine, son bölüm kötü deniyor falan diye soğuma. güzeldir güzel.


  • juninho77  (19.06.13 21:40:58) 
Başlamalısın


  • escobar  (19.06.13 22:56:23) 
başla, duramazsın


  • crax109  (19.06.13 22:58:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.