[]

okula dava açma sorusu, sayın romalı avukatlar!

Merhabalar!

Gaziantep Üniversitesi'ne 2007 yılında giriş yaptım. Normalde biz 4. sınıfta 10 tane seçmeli ders 2 tane de zorunlu ders alıyorduk. Bundan 6 ay önce "intörn mühendislik" diye bir uygulama getirdiler ve bu 10 dersin 5'ini silip yerine bir fabrikada yapılacak 1 dönemlik bir staj koydular. Geçtiğimiz yılın ilk dönemi hali hazırda bu 10 tane seçmeli dersin 9'unu başarılı bir biçimde vermiştim. ikinci dönem için sadece 1 tane zorunlu dersim kalmıştı fakat bize ikinci döneme dersi kalan herkesin intörn mühendislik yapmak zorunda olduğunu söylediler. ve ben sike sike 5 ay boyunca intörnlük yaptım. ortalama sıkıntım da vardı ve bu intörnlük yaptığım firma beni geçebileceğim en düşük notla yolladı (haksız bir biçimde), 2.00 mezuniyet not ortalaması barajının altında kalıp okulumu uzattım.

şimdi, biz bu okulu kazandığımızda intörn mühendislik diye bir uygulama yoktu. ve bize bu uygulama zorla dayatıldı. (tayyip imparatorluğu bizim okulda da var) benim okula bu konuyla ilgili dava açıp kazanma olasılığım nedir? sizce böyle bir davaya bulaşmalı mıyım? ruh hastası etti bu okul beni.

 
Sen eski mufredati kabul edip okula basvurdugun icin sanki dava acsan olurmus gibi geliyor. Hukuk bilgim yok. Salliyorum.


  • alperz  (19.06.13 14:32:58) 
onceden kabul edip geldigin fakat sonradan degisen ve kaderini etkileyebilecek degisikliklerin seni baglamamasi gerekir. bence kazanirsin. kazanmalisin.


  • bohr atom modeli  (19.06.13 15:28:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.