[]

Göz kapağı seğirmesi!

3 gündür sürekli olmak üzere göz seğirmesi geçiriyorum. Günün neredeyse 25 saati seğirmekte sol göz kapağım. Sözlükten okuduğum kadarıyla stres ve anksiyete bozukluğundan kaynaklanabileceği söylenmiş. Bu ihtimal çok yüksek lakin bu vitamin/mineral eksikliğinden de kaynaklanabilirmiş. Acep mineral eksikliğindense hangi vitamindendir? Ne yesek geçer? Ya da başka bir çözümü var mıdır?

Ek bilgiler: Beslenme düzenim sağlıklı değil. Karnım doyuyor ama dengesiz besleniyorum. Meyve tüketmem, sebze yemem (yapan vardı da biz mi yemedik). Şu sıralar aşırı stres altındayım, tedirginlikler hat safhada. Ayakkabı numaram 45 ve koalaları sevmiyorum.


 
bilgisayar ile ilişiğiniz nedir? çok yorulmuş olabilir mi? göz tansiyonunuzu bir kontrol ettirmenizi tavsiye ederim başıma gelmişti.


  • kobrettii  (02.03.09 21:08:38) 
aşırı stres uykusuzlukla birleşince bende de oluyor.
gnc'de vitamin b1 300 diye bir b vitamini satılıyor. onu bir araştır ekşide. b vitamini olarak bak. moral kaynağı gibi bir kaç ibare görmüştüm. plasebo falan anlamam bana iyi geldi.
not: bu hariç gnc'nin hiç bir ürününü beğenmedim hiç birini tavsiye etmem. (ya da bana yaramıyorlar)
  • can see  (02.03.09 21:11:27) 
@kobrettii şu sıralar bilgisayar kullanmıyorum ama cep tel ile göz temasım uyanık kaldığım zaman diliminin %50'si.

@can see bakayım o vitamine.

Teşekkürler arkadaşlar.
  • ataturkiye  (02.03.09 21:13:37) 
cevap sizde; stres. o geçer gözünüz geçer. merak etmeyin.


  • trocero  (02.03.09 21:15:00) 
anladım, cep tel'in o kadar yoracağını sanmıyorum, arkadaşlarında belirttiği gibi duygusal stres ile doğrudan alakalı olabilir.


  • kobrettii  (02.03.09 21:22:32) 
aynı şey benimde başıma geldi 1-2 yıl önce ve doktor tavsiyesiyle citoles adlı bir ilaç kullandım,1-2 ay sonra geçti...ama benimkisi kendi sorunumun çözümünü anlatmak elbette, bence bir doktora görünmelisin...


  • king of gondor  (02.03.09 23:29:08) 
çok uykusuz kalınca yorulunca normaldir..sinav donemi cok cekerim pit pit pit atar o goz deli eder insani.stres de cok etkili bir faktör


  • sarsakdahi  (03.03.09 07:50:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.