[]

direniş ne durumda

sanki ilgi azaldı.

duranadam eylemiyle direnişin boyutunu değiştirdi sanki. artık bağırıp çağırmak yerine sessiz tepki sergileniyor sanırım.

taksim'in durumu nedir bir de bu arada? kalabalık bakımından.
ben "dün veya bugün gittim şöyleydi" diyen biri olursa daha çok makbule geçer.

son olarak en son ankara'da olaylar olmuştu fazlaca. orası da sessizleşti mi yoksa yurdun diğer bölgelerinde ses çıkmaya devam etmekte mi?

teşekkürler

 
Bir değişiklik yok ve hatta artarak devam etmekte. Farklı, zekice kurgulanmış protestolarla. Bu bir kar topu gibi aynı. Devinim kazandı hiç büyümüyor gibi gözüküyor ama çığ gibi geliyor. Ve ayrıca biz --> www.youtube.com Sevgiler...


  • neosphere  (19.06.13 01:20:56) 
sevindirici bir haber, çok teşekkürler tek tek oradaki herkese.

en yakın zamanda oradayım.
  • bilgedenfsaa  (19.06.13 01:26:21) 
forumu izledim biraz ama verimli izleyemedim. fakat yapmaya kalktıkları iş çok zor ve kesinlikle önemli. lider olmaması mükemmel bir avantajken, bir o kadar da dezavantaj sağlıyor burada da işte.

bu forumlardan sağlıklı kararlar çıkacağına inanıyorum ama.
  • bilgedenfsaa  (19.06.13 01:33:53) 
abi lider olması için gruplaşmaya gitmek gerek. ki bu sayede de direniş hükümet için daha açık hedef haline gelecek. kaldı ki kimin veya kimlerin seçileceği, nasıl seçileceği sıkıntı. a kişisi seçilir "neden a?" diye haklı olarak soranlar olur. sonra işi hızlandıralım diye bu forumları yapmamaya başlarlar ve genel istekler üzerinde yoğunlaşırlar. bu da tepki görebilir. ayrıca liderin olması şu anki kararsız kesimi direnişçiler hakkında daha sağlıklı bilgilendirebilir. yani bi' basın toplantısıyla mesela.

olmadı mı da işler daha da yavaşlıyor. düzensiz ilerliyor. totalde yapılan hiçbir iş yok gibi gözüküyor. kaldı ki dediğim gibi lider veya liderler seçmek çok çok zorlu bi' süreç.

gerçi şu var. artık nasıl oldu bilmiyorum ama doğal bi' refleks oluştu bak. söz gelimi şu son taksim'e yapılan müdahele ve birkaç köpeğin gene sokağa dökülmesi milleti korkuttu. sonrasında evde kalan oldu ki o gece eve dönün diyenler oldu baya. sonra adam geldi(duranadam) çok basit bir şekilde direnişin üstündeki bu korkuyu attı. ondan sonra forumlar düzenlendi mesela. yavaş yavaş ilerliyor ve bugüne kadar hep doğru yoldalardı. umarım şaşmaz. bu doğal refleks hep yanımızda olur.
  • bilgedenfsaa  (19.06.13 01:48:18 ~ 01:49:04) 
bi' bok olmaz değil çok güzel bir şey oldu zaten bence. insanlar ortak amaçları için bir adım attıklarında devamını geldiğini gördü. bu sonraki değişikliklerde etkinlik gösterecektir. direniş bugün bitsin ileride halkı olumsuz etkileyecek bir yasa tasarısı sunulduğunda bu adamlar gene orada toplanacaktır diye düşünüyorum.

açıkçası deniz gezmiş ve arkadaşlarının lafı var ya, "biz orada hükümeti deviremeyeceğimizi biliyorduk. biz sadece bir kıvılcım olmak istedik"(tam metin böyle değil. yaklaşık olarak böyle) ben bu açıdan değerlendirdim biraz. bu kıvılcım ateş oldu şu an. sonunu bilmeden yanıyor herkes ki bu büyük cesaret isteyen bir şey. ileride bir gün bu ateş tüm türkiye'yi de yakabilir.

@soso
ben hayatımda birkaç kişiye bu denli saygı durmuşumdur abi.

bu arada yasa tasarısı lafı geçmişken haberdar olmayanlar yeni mit yasa tasarısını mutlaka incelesinler. çok kötü bir uygulamaya geçilebilir.

www.gazetecileronline.com
  • bilgedenfsaa  (19.06.13 02:09:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.