[]

takımın pantolonunu...

temizletmem lazım fakat en yakın kuru temizlemeye 80km uzaklıktayım. içindeki etikette sadece kuru temizleme yazıyor ama gitmem imkansız. Ben bunu düşük sıcaklıkta makinaya atsam ütületsem ne olur?




 
ceketle renk farkı olabilir.


  • kenar  (18.06.13 22:06:37) 
ben o riski almazdım ama alacaksan sadece düşük sıcaklığı değil, narin elde yıkama programını seçersen şansın artar.


  • whoosie  (18.06.13 22:06:44) 
lan yok bişi olmaz iyi ki bir takım elbisen var tut kopar at 30 dereceye sıktırma yapma bu kadar basit ütülemesi sıkıntılı sadece 30 derecede hiç bir kumaş bozulmaz renk farkı vermez hele hele takım kumaşı ki genelde viskon içerikli poli iplerden oluşan karma bir kumaş olur keten pantolonlar Yüksek derecede pamuk içermezler kumaşları narin fln da değildir. Çok ekstrem 1000 tl lik bir takım elbise ise bu yazdıklarımı dikkate alma. Altınyıldız kumaşlıysa bu dediklerim ve daha ucuz yani 500 den aşağı bütün takımlar bu dediklerimin içene girebilir.


  • netadam  (18.06.13 23:49:20) 
@netadadm yıkadım geçtim 30 derecede. altınyıldız kumaşı, hiç bir şey de olmadı dediğin gibi. bu arada 500 tl kolay kazanılmıyor öyle deme, sağ olun.


  • jamiro  (19.06.13 16:45:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.