[]

bir gönül meselesi

ben: yaş 22, üniversite öğrencisi, erkek

evet en baştan başlayayım.
yaklaşık 1.5 yıl önce tanıdım kızı. aşık oldum. bizim bölümdendi. fakat aynı sınıfta değildik. bir fırsatını bulup tanıştım onunla bir şekilde. sonra çok samimi olamadık ama gördüğümde selamlaşıyorduk falan, konuşmamız çok azdı. neyse ben biraz heyecanlı biriyim, öyle aşık olduğum kızla konuşamam, elim ayağım titrer, konuşamam işte, bazılarınıza saçma gelebilir ama bu insanın elinde olabilen bir şey değil, nasıl desem diğer kızlarla konuşabilirim, hoşlandıklarımla konuşabilirim ama aşık olunca bir başka oluyor biraz garip. tabi aşk biraz değişik bir şey. insan aşık olunca sürekli hayal kurar, aşık olduğu kişiyi mükemmel olarak görür, objektif olamaz, "o da beni seviyordur" diye içinde bir umut taşır. neyse aradan 1.5 yıla yakın zaman geçti, bu sürede aşkın etkisi de azalıyor tabi ,ilk zamanki gibi olmuyor ama hala ona karşı hislerim devam ediyor. geçmiş sürece baktığım zaman, kızın beni pek sevmediğini anlıyorum. yani ben kendimi ona çok yakın hissedebilirim ama o bana karşı pek bir şey hissetmiyor[1]. ona karşı açılmayı pek beceremedim. düşündüm bir anda açılsam garip olabilir diye belki biraz yakınlaşıp, bir yerlere davet edip yavaş yavaş olur diye düşündüm ama onu da beceremedim ki.
şu anki düşüncem ve sormak istediğim şey ise şu. şimdi sevgili olabileceğim bir kız var(başka bir kız bu, güzel, hoş biri). ama ben de birisine aşığım ve bu kızla sevgili olursam aklım hep aşık olduğum kızda kalır mı? yoksa çivi çiviyi söker prensibinden benim için iyi mi olur? ya da önce aşık olduğum kıza açılsam, sonra red cevabı alırsam eğer diğeriyle ilgilensem de sanki kızları sıralamaya sokuyorum gibi bir durum oluşur mu? bu da bana pek düzün bir davranış gibi gelmiyor. bir akıl verin, yardım edin, ne yapayım?

[1] bir de nasıl desem mesela diğer insanların yanında pek beni takmıyor gibi ama ben onun yanına gidince konuşunca benimle ilgileniyor gibi ya da ben olayı pek anlayamıyorum, dışarıdan birisi gözlemlese belki kolayca anlar ama olayın direk içinde olduğum için objektif olamayabilirim. ama büyük ihtimal benden pek hoşlanmıyor gibi. şu anki durum ise bu aralar çok yabancı gibiyiz. ?????

bir de ekleme soru:
muhtemelen aşık olduğum kızı yarın son kez göreceğim bu dönem için(okul kapanıyor). son hafta kıza açılsam mı? olmadı araya tatil girer unutulur filan?

 
yemek yerken durdum yazıyorum bak kıymetimi bil.

1,5 sene de bişey yapmamışsın 1.5 güne herşeyi yıkıp yapmaya çalışıyorsun ki bu işten bi cacık olmaz olma ihtimali %5 bile değil.
Zaten o kız senin ondan hoşlandıgını ilgini anlamıştır ama onda sana karşı bişey olmadığından yakın olmamış arkadaşca takılmıştır.Bence o kıza dua et sana yaklaşıp ilgini alıp göt gibi ortada koymamış ilgi kezbanlıgı yapmamış sana.

bu kızı kafandan sil artık.
ne güzel , hoş bir kız da var hemen unutursun. boşuna kızla konuşup kendini rezil etme sevgilim olabilecek dediğin kıza odaklan.
  • Caaannn  (18.06.13 19:52:59) 
aşık olduğun kıza açıl. hayalet gibi her ilişkinde görünüp can sıkmasın.


  • sen uyurken  (18.06.13 19:54:07) 
kardeşim affına sığınarak söylemeliyim ki tamamını okumadım. ama şu üç ana şeyi unutma ona göre davran..

1- kız sana karşı bir hissiyatı yoksa onu kendine aşık edemezsin(aa ben sana aşığım ama diyerek).. sendeki duygu sömürüsü olur, aklan.

2- 1.5 sene plotonik aşk olur mu? bende plotonik bir aşığım madonna'ya bayılıyorum.. ama bu son ümit davaları "BOŞ MUHABET" biliyor musun...

3- Bu aşık olma meselesi insanın kendi kişiliğini de etkiler. kendine saygın varsa sana "aşk" anlamında bir duygu beslemiyorsa BU İŞİ ASKIYA ALICAN AGA...

disney filmi gibisin be kardeşim... o sevmio da, haberi yok da, söylesem de..

toparlanıyorsun.. sevgi karşılıklıdır kardeşim.. bu zamana kadar girişimin olmuş olsa bile eğer bariz bir şekilde seni kırmadan "böyle bir şey olamaz" nidalarındaysa bu şahıs, saygı çerçevesinde bu ilişkiden vazgeçmelisin.. kimsenin kimseyi rahatsız etme gibi bir hakkı da yoktur.. sen geleceğine odaklan kardeşim.. eğer bir yere takılırsan, yanarsın.. suradını da asma, morelini bozma.. hayır, kısmet meseleleridir bunlar... tanıdığım biri kıza resmen bitiyordu, hede hödö ilgi, naziklik, mesajlar, aşktır, şelale falan filan.. FINAL= kız başkasıyla evlendi.. yani bir nevi hayal kırıklığı da olacak senin için.. o yüzden kaba tabirle ve iyiliğin için söylüyorummm..."SIKTIR ET"... (kusura bakma ama gerçeği budur yani) o yüzden kafanı karıştırma... hayatına odaklan.. eğlenme bak..
  • urnganic  (18.06.13 19:58:30) 
1,5 senede zaten bi şey olmamış. iyice yabancılaştık da demişsin. hiç bulaşma bence. diğer kız daha iyi olur gibi senin için.


  • katredin  (18.06.13 20:08:02) 
konuşacak imkan bile olmadı


  • gonul_isleri  (19.06.13 18:47:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.