[]

Ethem Sarısülük İçin

İnsanın kanını donduran yorumların olduğu bu sayfada şimdi de Ethem Sarısülük'ü hedef seçmişler, küfürlerin biri bin para: www.facebook.com

Şikayet edelim (sayfayı değil, bu ve bunun gibi iletileri tek tek), nefret söylemini seçip ardından facebook'a şikayet et'e tıklayalım. ben dün başka çirkinlikleri için yaptım, facebook reddetti. Birden fazla şikayet gelirse silineceğini umuyorum.


 
bunlar böyle işte, kendilerinden olmayan herkes öcü. solcu olana terörist, başı açık olana orospu, atatürkçü olana putperest yaftasını yapıştırırlar.


  • r_u_h  (18.06.13 15:46:04) 
@xephyr, burda öyle bir tartışma yapmıyoruz. ikinci paragrafınızda da belirttiğiniz gibi, öl"dürül"müş bir insanın arkasından edilen küfürler, yakıştırmalar ve şiddeti destekleme var, üstelik bunu da dine uygun kılacak bahaneler üreterek yapıyorlar. dediğiz gibi her türlü nefret söylemine hayır.


  • vejeteryanvampir  (18.06.13 16:00:56 ~ 16:10:05) 
bu arada facebook benim şikayetimi yine reddetti. kim değerlendiriyor bilmiyorum.


  • vejeteryanvampir  (18.06.13 16:01:29) 
ben cok sikayet ettim boylelerini, facebook dönüp gelip nefret söylemi değil bu diye reddediyor. ha ben duruyor muyum yok hala şikayet ediyorum :)


  • mat couthon  (18.06.13 16:17:42) 
nefret söylemi seçeneğinde bu durum için uygun seçenek yok. keşke diğer sekmesi de olsa, yazsak.. bu şartlarda sanırım hep reddedilicek. ne kadar çok olursak olalım.

ya ben böyle yorumlar görmek istemiyorum, ne biliyim içim acıyo bu kadar acımasız insanların varlığını görünce. polisi sevmeyen tonla insan var ama kimse mustafa sarı için oh olsun demedi ya... ethem'i, mehmet'i, abdullah'ı anarken onun da adını yazdı, onu da andı.. bunlar nasıl insan, müslümanlığı işlerine geldiği gibi kullanırlar zaten o normal ama nasıl insanlar böyle ben anlayamıyorum hakkaten. böyle hissedeceğimi bile bile şikayet edeyim diye açtım ama uygun seçenek yok. yine de şikayet edicem. ama bi sonucu olacağını sanmıyorum
  • gupon  (18.06.13 16:23:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.