[]

İngilizce Kelime Oyunu

Arkadaşlar Merhaba;

İngilizce kelime öğrenmeme yardımcı olacak bir program vs. biliyormusunuz?
Örneğin aşağıdaki link güzel. Bunun gibi bildikleriniz varmıdır?

www.bbc.co.uk

diğer bi link'te budur

www.tureng.com

 
site degil de film izlemek gercekten bayagi bir yardimci oluyor. obur turlu ezber olur. film izleyerek ogrenirsen cumle icinde kullanimini da gorursun. bu tur siteler anlik ogretiyor, bir hafta geciyor 500 kelime ogrendiysen 5 tanesini hatirliyorsun.


  • jeanne hebuterne  (02.03.09 15:31:31) 
merhaba :) ben de ingilizce bir sürü kelime öğrendim internet sayesinde. hatta ingilizce diye bir dosyada o sitelerin ismini tutuyordum. maalesef bulamadım :( yeniden derlicem senin için


  • caylakkiz  (02.03.09 15:49:10) 
www.wordtest.com

bu siteye bir gözat bakalım umarım sana yardımcı olur.
  • caylakkiz  (02.03.09 15:56:07) 
bazı ingilizce kurslarında "ingilizce altyazılı" film izletiyorlar çok daha kalıcı oluyor ve eğlenceli


  • zombikanı  (02.03.09 15:58:44) 
companion 1.0 diye bir programcık var, sorduğu kelimeleri yazdırıyor da. bunun en son versiyonu 4.0 ücretli ama daha kapsamlı. belki işini görür.


  • hadji  (02.03.09 16:41:17 ~ 16:41:40) 
CEVAPLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR. SAĞ OLUN VAR OLUN.


  • systemteres  (02.03.09 16:44:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.