[]

ince belli

normal bir d-smart uydu alıcısı ile televizyon yayınlarını izliyoruz. şu sıralar yıllanmış televizyonumuzu değiştirip ince belli televizyon almak istiyoruz. telvizyona ps3, yüksek çözönürlüklü kamera veya blue ray destekli cizhaz bağlamıcaz, sadece uydu alıcı ve dandirikten DVD okuyucu bağlı olacak.

sorum şu ki normal bir uydu alcısından alınan görüntü kalitesi FullHD tv ile HDReady arasında gözle görülür bir şekilde fark oluşturur mu?


 
fark oluşmaz. hd reciever bağlamayacaksanız fullhd almanıza gerek yok. fakat benim gibi bi elektrnik eşyayı senelerce kullananlardansanız ileriyi düşünerek fullhd almazını öneririm.


  • birak bu isleri  (02.03.09 15:01:56) 
normal uydu ve dvd ile daha iyi görüntü almak için iyi bir tv almak gerekir. en eski siyah digiturk kutusu ile gözlemlediğim üzere, tv'den tv'ye çok ama çok farklılıklar oluyor. sony, philips ve samsung gibi markalar da görüntü gayet iyiyken, daha ucuz tv'lerde görüntü ona göre oluyor.


  • co2s2  (02.03.09 15:31:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.