[]

rapidshare demi sorun var yoksa bende mi?

önceli rapid cok hızlıydı en az 40-50 yle indirirdi.ama son zamanlarda (1 haftadır belkı daha fazla) max 10 ile indiriyo.ya kendımden kuskulanmaya basladım.belkı baglantıdandır dedım ilk zamanlar ama hala aynı sey oluyo ve aktarım hızı 10 KB den yukarı cıkmıyo..
eger sorun bendeyse acep ne yapsam duzelir?
yada herkezdemı bu sekılde ?

not : adsl 1024/256 Kbps dir..

modemide yazayımda tam olsun : origo asr-8400

 
rapid'de bi sorun olabilir dun gece saat 1 gibi serverlarin hepsi servis disi olmustu.bu sıralar indirme hizinda da bir yavaslama gozlemle sabittir.ama yinede ram ını bos tutmaya calis etkiler zira ha bide soylemeden gecemicem mesela idm gibi es zamanli bicok download yapiyosan eskiye gore hizin yavaslar bunun sebebi hem ram hemde harddisk donus hizinın yeterli olmamasi olabilir tabi bu biraz tarih oldu diye fazla dikkate almamani oneririm.umarim yardimci olur.


  • armorofdeath  (29.04.07 23:32:38) 
server seciminden kaynaklaniyor genelde.
download'a ba$ladigin ilk anlarda hiz cok du$ukse hemen iptal et, farkli bir server'a gec, dene.
level 3'ler genelde saglam.
  • sourlemonade  (29.04.07 23:51:39) 
flashget le indiriyorsan yuzde doksandan sonra cosucaktir.bide cognet iyidir.


  • armorofdeath  (29.04.07 23:59:02) 
yeni sisteme geçtiklerinden beri bende de aynı sorun var. eskiden en boş serverı seçip 100kb'la indirirken şimdi onu yapamadığımız için bazen 10larda kalıyor.


  • pispinti  (30.04.07 00:01:55) 
cok tesekkur ederım..server deıstırdım ve sımdılık gayet guzel oldu..sagolun..umarım yıne aynı sorunu yasamam..
var olan server : Level(3) #3 iken Level(3) #2 yaptım costu resmen.150 yı gordum yanı o derece :)

  • isott  (30.04.07 02:03:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.