[]

Serbest ilişki / open relationship ne demek?

Millette görüyorum face profillerinde ilişki durumlarında serbest bir ilişkisi var yazıyor.serbest ilişki ne demek?




 
'ilişkim var ama bu ilişki senin bana yazmana engel teşkil etmiyor' demek.


  • episantr1  (17.06.13 17:26:39) 
yani biriyle takılıyorken başkasıyla da sevişmeye açık.
arada bir görüşüyoruz, ama başkalarıyla da takılıyoruz.
hayatımda biri var, ama biri daha olsa da olur.
gibi.
  • blatta hiberna  (17.06.13 17:26:41) 
Kısacası "Herkesle takılabilirim, rahat ol" demek.


  • burka  (17.06.13 17:29:59) 
usttekileri geç anlamı ilişkim yok ama size varmış gibi gosteriyorum ilişkisi yok birazcık ezik aslında keşke biri olsa demek


  • evil genius  (17.06.13 17:46:24) 
herkese verebilirim-alabilirim demek kabaca.


  • jamswety  (17.06.13 17:48:03) 
@robokot ben gerçek anlamını değil kullanılma amacını yazdım oraya şahsen arkadaşımın apaçi hayatında ilişkisi olmamış sınıf arkadaşları topluca boyle yapmıştı o yuzden konusmustuk ordan aklıma geldi. biliyoruz ne anlama geldigini ne için gerçekte kullanıldıgını ama genel olarak tam dediğim gibi.


  • evil genius  (17.06.13 18:15:50) 
özetle: senle ilişkideyim diye sana bağlanacağımı sanma, sen de bana bağlanmak zorunda değilsin. kimle istersem yatarım sen de yat bana koymaz.

1 ay sonra bu çiftler saç saça baş başa girişiyorlar.

daha bir özetle: yalan dolan tripler.
  • kirazıseviyorum  (17.06.13 21:34:08) 
67 yasindaki babamin profilde oyle yaziyor. annemle kosnumuyorlar 3-4 yildir ama resmi olarak bosanmis degiller. sanirim en komik cevap bu oldu :)


  • modlar bu benim feykim silebilirsiniz  (17.06.13 22:50:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.