[]

gece uyurken burnum kanamış kendimi yorgun hissediyorum.

Gece uyurken burnum kanadı arkadaşlar ıslaklıkla uyandım yüzüm falan biraz kan olmuş. Aslında burun kanamalarına alışığım ama bu sefer her zamankinden fazla kanadı. Bazanın derinlerine kadar kan olmuş her yer. Sabah uyandıktan 1-2 saat sonra tekrar kanadı. Kendimi çok yorgun hissediyorum uykumu aldım gayet güzel. Ne yaparsam kendimi biraz daha iyi hissederim? Burnumun kanaması kılcal damarlarımdan birinin çok ince olması yüzünden ona alışığım yani.




 
tuzlu su cek burnuna

bir de bana da doktor rinopanteina merhemini vermisti kullanmam icin. burnun icine dogru suruyorsun www.ilacprospektusu.com

ama yne de kbb ye bir gorunun tansiyonla ilgili olabilir
  • exlibris  (17.06.13 17:09:43 ~ 17:10:21) 
2 hafta falan önce gittim kbb'ye. doktor bi damla verdi kanadığında damlatırsın diye onu kullandım bugün. kendimi çok yorgun hissediyorum ya kan yapan yiyecekler yesem kendime gelir miyim acaba?


  • kotu amacli yazar hesabi  (17.06.13 17:13:47) 
yanlış biliyor olabilirim, ama normalde kan verdiğinde bile kendini yorgun hissetmiyorsun pek.

burun kanamasından halsizlik olacağını sanmıyorum.
kanama ne kadar çok olursa olsun, sonuçta burun kanaması.
ya da belki gerçekten aşırı bir kanama oldu, ama bu da sadece kılcal damarlarından birinin ince olmasıyla açıklanabilir mi?
yani bir kılcal damar inceliği, kan bağışı yaparken verdiğin kandan daha çok kanamaya neden olabilir mi?
aklıma daha bir sürü soru geliyor.

başka bir nedeni olmasın?
istersen bir uzmana daha görün.

ama dediğim gibi, belki ben yanlış biliyorumdur.
geçmiş olsun bu arada.
  • blatta hiberna  (17.06.13 17:32:17 ~ 17:34:12) 
önemli miktarda kan kaybetmişsen yapabilir normaldir, hiç kan veremedim ama kan vermenin halsizlik yaptığını söylerler genelde. dinlenirsen yarına geçer bence. tabi uykunda kötü rüyalar falan görüp lucid rüya olayına girmişsen uykunu alamamış da olabilirsin. yorgunluğunun sebebi çok farklı da olabilir. en iyisi dinlen sen, ağır şeyler yeme, alkol falan alma.


  • r_u_h  (17.06.13 17:55:21) 
@r_u_h ve killerbee:

bende bir tuhaflık olabilir o zaman.
öyle pek bir bitkinlik yaşamıyorum çünkü.
gerçi bünyeden bünyeye değişir tabii.
  • blatta hiberna  (17.06.13 18:02:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.