[]

makedonya'ya gidiş - vize istemeyen istemeyen ülkeler

merhaba,
otobüsle üsküp istanbul'dan ne kadar sürüyor bilen ya da tahmin eden var mı? bi arkadaş 6-7 saat dedi de gitmemiş. daha uzun sürmesi gerekmez mi? bir de otobüs herhalde yunanistan'ın içinden geçerek gidecek. bu durumda yunanistan vizesi almam gerekir mi? hangi otobüs şirketi gidiyor oraya? metro turizm'de yok mesela baktım da.

bir de pegasus'tan uçak bileti baktığımda şöyle bir uyarı veriyor ama thy'den baktığımda böyle bişey yok. arada da fiyat farkı var baya. nedir bu olay bilen var mı?

"Makedonya ülke makamlarından alınan bilgiye göre bu parkur için tek yön bilet düzenlenemez. Lütfen konuyla ilgili çağrı merkezimizden (0 850 250 0 737) bilgi alınız.

Seyahatinize izin verilmemesi halinde havayolumuz sorumlu olmayacaktır."

ayrıca makedonya'ya gittikten sonra arnavutluk ve sırbistan'a da rahatça gidebilir miyim? bu üç ülke vize istemiyor bildiğim kadarıyla. internet'ten baktığım listeler de bazısı eski filan. en güncel listeye nerden bakmalı?

ayrıca bu ülkelerde şunu yapmadan gelme diyeceğiniz bişey varsa da yazabilirsiniz tabii.

 
16 saat civarı sürer yol.Esenler otogardan akşam 6 7 gibi otobüsler var, peron numarasını hatırlayamadım şimdi.Otobüsle gidince dediğin gibi vize sorunu oluyor hatırladığım kadarıyla ama uçakla sıkıntı olmuyor.


  • efsane  (17.06.13 05:36:07 ~ 05:36:55) 
Uskup 14-15saat. Ben once sirbistan sonra makedonya sonra kosova sonra yunanistan yaptim sorun olmadi giris cikislarda.arabayla ne olur bilmem.ohrid'e mutlaka gidin bence
Sirbistanda temmuzun ilk haftasi mi tam bilmiyorum exit diye saglam bi muzik festivali var,ona denk gelirse suer olur,icki sigara inanilmaz ucuz.

  • coronaa  (17.06.13 10:09:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.