Giriş
(5)

Ankara'da Sağlık Karnesine Öğrenci Onayı Nereden Yaptırılır?

cpi wpi
babamın SSK'sından faydalanmaya devam edebilmem için çeşitli periyotlarla sigorta müdürlüğü gibi tam olarak neresi olduğunu bilmediğim bir yerlere gidiyordum. ve fakat bunu 5 yıldır yaşadığım ankara'da hiç yapmadığım aklıma geldi.özellikle bunu daha önce ankara'da yaptırmış olan suserlaradır sorum:
babamın SSK'sından faydalanmaya devam edebilmem için çeşitli periyotlarla sigorta müdürlüğü gibi tam olarak neresi olduğunu bilmediğim bir yerlere gidiyordum. ve fakat bunu 5 yıldır yaşadığım ankara'da hiç yapmadığım aklıma geldi.

özellikle bunu daha önce ankara'da yaptırmış olan suserlaradır sorum: ankara'da bu onayı nerede yaptırabilirim? bu sorunun spesifik cevabına ulaşamazsak ankara'da SGK'nın SSK'lılarla ilgili birimi hangisidir bunu bilen varsa yardımlarını rica edicem.
0
cpi wpi
(01.03.09)
sıhhiye den...
mithatpaşa caddesinden..
sgk binası var kocaman...
0
fuck milk get beer2
(01.03.09)
maps.google.com

tam olarak burdan arkadaşım..
"a" harfinin olduğu yer.. ;))
0
fuck milk get beer2
(01.03.09)
emin olmak için tekrar soruyorum, hasta halimle yanlış bi yere gitmek istemiyorum da. bana "ulucanlar caddesindeki ssk çankaya sigorta müdürlüğünden yapacaksın" gibi bi cvp verilmişti zamanın birinde. sen daha önce yaptırdın mı bu dediğin yerden aynı işlemi?
0
🌸cpi wpi
(01.03.09)
saglik karnesine ogrenci onayi yaptirmadim fakat kayip saglik karnesi cikartma ve daha sonrasinda baska birisi icin saglik karnesi alma islemlerini ulucanlarda hallettim. muhtemelen gitmen gereken yer ulucanlar.

google map linki vermeyi beceremedim. Altındağ, Ulucanlar Cd, Turkey anahtar kelimelrini girerek bir arama yaparsan zaten ssk cankaya sigorta mudurlugunu goreceksin.
0
kadirsavun
(01.03.09)
ben yaşım 18'i geçtiği için bir adet öğrenci belgesi ile bu google map de gösterdiğim yere gittim..

ve 1 senelik izin açtılar.. her sene tekrarlanıyor bu.. okuduğunu ispatlaman lazım babandan düşmemen için..

yani evet.. bu gösterdiğim yerden daha önce bu işlemi yaptırdım..
ama gene de sen bilirsin.. ben yaptırdım ordan..
0
fuck milk get beer2
(01.03.09)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.