[]

Ex'ten Next Olmazdı

Merhaba arkadaşlar, ekşiduyurunun uzun zamandır bir katılımcısı olsam da, gönül işleri kategorisine sanırım ilk defa ciddi bir şey yazıyorum. Kolay gelsin bana, diğer arkadaşlara da başarılar diliyorum.

Efendim mesele çok uzun değil o yüzden uzun uzun anlatıcam en başından.

(Benim yaş 22 şu an, İzmir'liyim, 1.84 boyundayım Erkeğim, hanımkız da İzmir'li ama burda okumuyor, o da 19).

Şimdi biz bu hanımkızımızla 2011 nisanında tanışıp, 5-6 ay kadar mutlu bir ilişki yaşamıştık, daha sonra gerek onun aile baskısı (17 yaşında, 20 yaşında biriyle birlikte olmasından kaynaklı), gerek benim o üniversiteye gittikten sonra uzun mesafe ilişkisi yaşama korkum derken ayrılmıştık, ancak hani geriye dönüp baktığımda yaşadığım en içten, hani en "severek" yaşadığım ilişkimdi.

Ben eski kız arkadaşlarımla görüşen bir insan değilimdir bu yüzden de hiç konuşmadık daha sonra, hatta bir iki kere yolda karşılaştığımızda sadece selam verip geçtim, sinir olmuştu bunlara da.

Nisan gibi tekrar konuşmaya başladık, (2 ay önce olan), bir organizasyonda denk geldik kalabalık ve pek tanıdığımız kimsenin olmadığı sıkıcı bir organizasyondu, 2 gün birlikte takıldık bu yüzden ve "arkadaş olabileceğimizi" söyledi. Ben de dedim ki "Hayır olamayız, olabilsek de eğer ikimizden birinin içinde kalan bir şeyler varsa arkadaşlığımza devam etmemiz o kişiye çok koyar", bu arada da ilk görüşmemizden hemen sonra (tamamen bağımsız nedenlerle) 3-4 aylık bir ilişkim bitti. neyse biz muhabbeti kesmedik (bu arada üniversitesinin olduğu şehirde oluyor bu olaylar), sonra o İzmir'e döndü bir haftalığına, ben o sırada çalışıyordum çalıştım yeri ziyaret etti, geçmişe dönüldü bakıldı konuşuldu falan. Ben de bu arada zaten moralimin de bozuk olması nedeniyle (son ayrıldığım kız yüzünden, hani ilişkiye çok değer vermiyordum ama çok kötü sonlandı, çok fazla kırgınlık oldu ortada), gittim konuştum "bak biz senle görüşüyoruz ediyoruz ama ben aramızda bir ilişki olsun istemiyorum, hani senin olaya nasıl baktığını bilmiyorum ama ben bunu yapabilecek durumda değilim" dedim, o da "hayır ya tabi ki öyle bi şey yok, sana değer veriyorum tabi ama söz konusu bile değil bir ilişki zaten benim erkek arkadaşım var" dedi. ben bu "erkek arkadaşı" olmasına pek inanmadım, hani bir süredir görüşüyordum ve erkek arkadaşı varmış gibi değildi ama 'beni rahatlatmak için' böyle bir yalana başvurduğunu düşündüm.

sonra aradan bir süre daha geçti okulu kapanınca izmire geldi bu hanımkızımız, biz biraz daha takıldık, bu süre içinde sinyaller hem benim hem onun tarafından oluşmaya başladı, biraz tabi reddediyorduk ikimiz de bu sinyalleri.

bir gece ben evimde arkadaşlarımı topladığım bir organizasyon düzenledim ve (7-8 kişi olacaktık toplam), hanımkız hariç herkes sattı. 2 kişi geçirdik o geceyi ve aramızda bi şeyler yaşandı, birlikte uyuduk öpüştük vs. sonra bana "sevgilim var benim!" dedi, tabi benim moralim baya bi bozuldu etti, o gece öyle bitti, sonra bir kaç kez konuştuk ve ilişkisinin çökmekte olduğunu söyledi. (bu arada hani gerçekten çok üzüldü böyle bir şey yaptığına mazur göstermez tabi bence yaptığı şeyi hiç bir zaman ama), eninde sonunda ben onu gerçekten sevdiğimi biliyorum ve onun da beni sevdiğine şüphem yok ama böyle bir şey yapmış olması bana çok koyuyor (ileride bana böyle bir şey yapar diye değil, öyle bir şeyden korkmuyorum sadece kendisini ve beni içinde bıraktığı durum çok düşüncesizce geliyor).

bu kız şu ana kadar benim gerçekten bir şeyler hissettiğim tek kız arkadaşım ve tekrar birlikte olma imkanım var ancak bir yandan da çok korkuyorum. beyler bi el atın?

 
Oncelikle, boyunu belirtmen guzel olmus. Boyunu bilmeden yorum yapmak imkansizdi bu soruya.

eveet. Soruya gelince. Surada film kopuyor: beraber yattiniz, film izlediniz, opustunuz etc. Sonra sevgilisi oldugunu soyledi he? Arkadas ayran gonullu heralde, herkese mavi boncuk dagitiyor. Yarin bu sana yaptiklarini baskasina yapamaz mi? Bence yapar. Ha bu kusku seni rahatsiz etmiyorsa dene elbet. Bir sey kaybetmezsin. Ona alismissin belli ki.
  • mal gibiyim  (14.06.13 13:34:59) 
seni aldatmayacağına inanıyosun en kötü ne gelebilir ki zaten başınıza? başlayın gitsin. bu kadar çok takılma düşüncelere. üç yap bir düşün. seviyorum ama korkuyorum'lar falan boşver bunları. kız da yapmış bi hata. hatayı da tek başına değil senle yapmış üstelik. tamam yaptığı hoş bi şey değil ama hayatta her şey insan için. oluyor yani nihayetinde.

bu olayı romantik komedide izliyo olsaydın kızla erkeğin yeniden beraber olmaya başlaması mutlu son olurdu hem.

hayatında o yokken daha mı iyisin? değilsen bi de onunla dene işte.

ayrıca uzun mesafe ilişkisi çok güzel bi şey be siz de gelin :)
  • elorelia  (14.06.13 13:38:38) 
bu kadar düşünecek bir şey yok.


  • tetebangura  (14.06.13 14:05:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.