[]

Adana'daki elektrik faturasını Adana dışından ödemek?

Böyle başlayınca da millet önemli bir şey zannediyor. Halbuki soruya bak şimdi.

Benim Adana'da üniversite okuyan şaşkın kardeşim ve onun ev arkadaşları büyük final sınavından önce evlere dağılalım demişler. Ayın yirmisi civarında gelecek olan elektrik faturasını ödemesi için de kimseyi ayarlamamışlar. 3-4 temmuzda gidince de elektriğin kesik olmasından ve büyük final sınavı öncesi (tıp) bir de elektrik açma işleriyle uğraşmaktan endişeleniyorlarmış.

Şimdi;

Bu fatura olayını Adana dışından nasıl halledebiliriz? İnternetten öğrendiğim kadarıyla Toroslar edaş imiş elektrik dağıtıcısı ama Enerjisa satın almış sanırım. Şimdi bizim ilk önce Adana'ya gitmeden abone numarasını öğrenmemiz, sonra da bu faturayı ödememiz lazım. Ama nasıl? Tedaş'ı arayıp adres versek biz elektrik abone numarasını söylemelerini isteyebilir miyiz? Eğer öğrenirsek Mersin'deki tanıdığımız oradan yatırabilir mi?

Şimdi İşcep'ten baktım da şimdi fatura ödemelere Enerjisa Başkent Edaş var bir de Enerjisa Toptan Satış var. Abone numarasını öğrenirsek ikincisinden mi yatırıyoruz faturayı?

 
o dediğin toroslar edaş'ı arayıp bilgi alsanız.


  • 1917  (13.06.13 09:44:04) 
garanti internet şubesinden yapılabiliyor, yani garanti normal şubeden de yapılabilir.


  • ravenudon  (13.06.13 10:44:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.