[]

lisa kudrow

çok güzel ve çok yetenekli değil mi? friends'den sonra jennifer tuttu dizide pek bir numarası olmayan courteney bile tuttu ama lisa kudrow her ne kadar devam etse de adam akıllı esas kadın olmadı hiç. tapılası kadar güzel bir gülüşe sahip yahu o gülüş bile yeter esas kadın olması için. neden kenarda köşede kalmış bu kadar?




 
hem melancholianın dediği gibi yaşı hem de çabuk çökmesi ( 10. sezonda milf kıvamına geliyor ) nedeniyle öyle yürüyüp gidemedi. ayrıca aniston standart amerikan güzeli iken kudrow çok daha farklı bir güzel. herkesin seveceği bir güzelliği yok daha doğrusu.

ben bayılıyorum o ayrı.
  • repins  (13.06.13 08:21:41) 
j. aniston'ın beğeneni çoktu, brad pitt'le evliydi, aslında ortalama bir romantik komedi oyunculuğundan ileri gidemese de seveni çok olduğu için yürüdü gitti biraz. courtney cox'da çok tutunamadı aslında, kocası dizi yapımcısı olduğundan ara sıra bişeylerde oynadı ama son zamanlardaki cougar town'a kadar pek dikiş tutturamamıştı. ayrıca friends'ten inanılmaz paralar kazandıkları için daha sonra rol beğenmemiş olabilirler.

bir de rolün üstüne yapışması var. friends hepsinin çıkış dizisiydi ve felaket şekilde yapıştı. aniston romantik sarışın olarak devam etti mesela filmlerinde. ama kudrow napsın hep çatlak, saf hippi kızıydı, öyle rol olacak ki gel oyna diyecekler.
  • r_u_h  (13.06.13 08:47:18) 
çabuk çöktü +1
bir de biraz başına buyruk bir havası var.

jen sanki daha uyumlu & çalışkan vs. iken lisa yönetmenlere senaristlere baş ağrısı olabilecek bir tip gibi... röportajlardan ve kamera arkası görüntülerden böyle bir imaj uyandırmıştır bende hep.
  • neyleyim  (13.06.13 09:36:54) 
tutmak ile kastettiğin seksi bulunmaksa tarzları farklı ondan. Lisa tam bir komedyen, zaten seksi kadın olma iddiası olmadı hiç.
Kastettiğin iyi işler yapmaksa Jennifer'ın tek elle tutulur işi bence friends with money filmidir, onun dışında komedi filmlerinde oynuyor ama öyle çok aranan bir yetenek değil, işte seksi kadın kadrosundan giriyor.
Lisa ise kendine ait 2 tane show yaptı şimdiye kadar, the comeback ve web therapy ki bu ikincisi çok tuttu, tüm ünlüler katılıyorlar şovuna.
Ayrıca yapımcılığını üstlendiği who do you think you are gibi şovlar da çok tuttu, arada da analyze that gibi iyi komedi filmlerinde büyük kadrolarda yer aldı. Bence kariyerlerini kıyaslarsan lisa çok daha başarılı ve aranan bir komedyen, diğeri drama için yeterli kabiliyeti olmadığından gişe amaçlı bazı komedilerde oynatılan bir hatun.
  • tiny penny  (13.06.13 09:43:33) 
aslında şöyle diyeyim ben de jennifer aniston'u tek tip rollerin kadını olarak görüyorum. yani lisa kudrow ile karşılaştırınca her halukarde lisa oyunculuk namına daha kaliteli bir kumaşa sahip. benim bahsettiğim güzel ve başarılı işlerden ziyade popüleriteyle ilişkili olan 'tutmak'tı. zira sizinde bahsettiğiniz o sonrasında ürettiği başarılı işleri yapabildiği kadar sektörde popüler anlamda tutunabilecek bir kapasiteye de sahipti. o türlü neden olmadı demek istedim.


  • gang leader of wasseypur  (13.06.13 16:21:40 ~ 16:22:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.