[]

Türbanlı Gelin

Birkaç gün önce burada, Gezi Parkı direnişçileri tarafından türbanlı bir kadının darp edilerek, üzerine işendiğini söyleyen bir kullanıcı vardı. Erdoğan'ın malum gelin açıklamasından sonra bu arkadaşın neden duyurusunu sildiğini merak ediyorum. Eğer bunu okuyorsa, cevap verirse sevinirim. İkinci merak ettiğim konu ise, İstanbul'u bilmediğimden soruyorum, olayın meydana geldiğinin iddia edildiği yerde(Kabataş diye hatırlıyorum) mobese yok mu? Bu olaya dair herhangi bir kanıt var mı?




 
www.radikal.com.tr mobese görüntülerinin İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden istendiği söylenmiş.


  • Ufuk  (13.06.13 02:49:35) 
bu olayın bu kadar üzerine gidilmesine anlam veremiyorum. 3-4 tane insan öldü kesin olarak, polis şiddetiyle öldü, bunlar dert değil de o kadın mı dert oldu? yanlış anlaşılmasın böyle bir şey varsa onu yapanlara ben şu haberi her görüşümde küfürler ediyorum zaten ancak bunun öne çıkarılmasına anlam veremiyorum. bir topluluk düşünün a hakkını istiyor, içlerinden 3-5 kişi söz sahibi yönetime saldırıyor, şimdi hepsi suçlu mu oldu? yani demek istediğim bu olayın diğer ölümlerden şiddetten travmalardan kör olan insanlardan daha fazla öne çıkmasını anlayamıyorum.


  • patos64  (13.06.13 02:50:48) 
olaya dair tek bir kanıt yoktur.

bir değerlendirme

ben anlamıyorum hani bu olayın tek bir görgü tanığı? tek bir kanıtı?

bu kadın neden olayı yargıya intikal ettirmek yerine gazete gazete geziyor?

şüphelilerin bir robot resmi bile yok.

nereden tutsan elinde kalıyor da neyse ben bişey demeyeceğim.

herkesin yalanı kendi boynuna.

ha doğruysa hakkını arasın ama doğru olduğuna şu argümanlarla asla asla ihtimal vermiyorum.

kaldı ki bir can verirken bugün, kimilerinin vahşetten bahsetmesi de oldukça yakışıksız.

ben de bir kadın olarak çok rahat yalan söyler duygu sömürüsü yaparım.

tanım : kanıtlanana kadar ihtimal vermeyeceğim olay.

kanıtlanırsa bu kadına en büyük desteği ben vereceğim

bilmesi gerek ki suçlular gazete gazete gezerek bulunmuyor?

gitsin tarif etsin robot resim çizdirsin? yok yaa nereden tutsan elinde kalan bir olay.

ayrıca bir arkadaşımın bu konu hakkında çok çok doğru bulduğum bir tespiti var.

(#34535062) kendisi burada net bir şekilde anlatmış. bir göz atın derim.

edit: eklemek istedim. kadın psikolojisi hakkında oldukça çok kitap okumuş ve bu konu ilgi alanı olan bir kadınım.

bir kadın böyle ağır bir olay yaşayıp bir kaç gün sonra röportaj veremez. bunun bir yaşadığı olayın şokunu atlatma ve benimseme süreci olur.

o nedenle doğruluğuna asla ihtimal vermiyorum. haa kanıtlanırsa kadına gereken desteği ben vereceğim.

ancak bir kadın sadece bir sözlü tacizle bile alt üst olabiliyorsa bu kadın bunları yaşayıp nasıl birkaç gün sonra gazete gazete gezip röportaj veriyor?

anlamak güç.
  • tuborg yesili  (13.06.13 03:14:57) 
Kadınlı-erkekli bir grubun, yanında bebeği olan bir kadına saldırdığı ve kadının üzerine işendiği iddiası elbette ki toplumda polis şiddetinden daha fazla tepki çekecektir. Çünkü polis şiddeti, ne yazık ki, halkın gözünde meşrudur.


  • jacque  (13.06.13 03:15:21) 
bu da yazıda ki entry göremeyenler için kopyalıyorum linkleri düzelttim

serin bir hikaye.

ne güzel yahu belediye başkanının gelinine, 6 aylık torununa saldırıyorlar ama adam umursamada mantı festivaline gidiyor.
www.bolgegazetesi.com


saldırı günü 3 tane nikahı kendi kıyıyor.
twitter.com


saldırıdan 1 gün sonra "hanım kardeşleriyle buluşuyor."

twitter.com

bir de bu olay gerçek olsa bayrak yakma yalanı için 3 sene önceki videoyu yayınlayanlar, bira kutusunu caminin içinde oraya buraya koyanlar bunun mobese kameralarına yakalanan görüntülerini koymazlar mı? ulan sanki kuytu köşede saldırı oldu diyorsunuz, şehrin göbeği be.

saldırın, gaz atın anlarım ama yalan söylemeyin ya 6 aylık bebekleri işin içine karıştırıp yalan söylemeyin, lütfen.
  • tuborg yesili  (13.06.13 03:26:40) 
kaç gündür yandaş gazeteciler bunun ekmeğini yiyip duruyor. kanıtla diyorsun, karşılığında psikolojisi harap, bilmemne, ajitasyon da ajitasyon cevaplar alıyoruz. böyle bir şey olduysa bile -ki sanmıyorum, ulan insanlar ölmüşken sırası mı bu kadar münferit bir olayı medyada provokasyon malzemesi olarak kullanmak.

hayır üstüne işeyince psikolojisi bozuluyorsa insan, muhtemelen 3-5 kişi tuttu böyle kollarından bacaklarından tenhaya kıstırıp, eğip yüzüne işediler falan. hangi salak inanır buna yahu?
  • overthrower  (13.06.13 03:26:53) 
kadın psikolojisi özel ilgi alanı olan bir kadın olarak, daha önce gerek lafla gerek elle taciz yaşamış bir kadın olarak bu olayın yalan olduğuna kalıbımı basarım.

hiç bir kadın o psikoloji ile gazete gazete dolaşıp röportaj veremez.
  • tuborg yesili  (13.06.13 03:28:45) 
redhack konu ile ilgili bir açıklama yapıp ulaştığı bilgileri twitter üzerinden paylaşmıştır.

twitter.com
  • tuborg yesili  (13.06.13 03:48:31) 
@tuborg yesili

Ben de şimdi bu açıklamayı duyuruya ekleyecektim. Teşekkürler.
  • jacque  (13.06.13 03:55:32) 
redhack açıklamasıdır.

basbakan'in bahsettigi "turbanli kadini darp edenlere" ulastik.. olay basbakan'in anlattiginin cok uzaginda.. gosteri yapanlarin dagittigi bildiriyi yirtip atan, ardindan "sayemizde fikir belirtiyorsunuz, yediginiz ekmege pisliyorsunuz" diye laf atan kadin ve yanindaki diger kadin, grupla sesli sekilde kavgaya girip "hepinizle gorusecegiz, bu son zamanlariniz" demis, gostericilerden bir kadin da m.kemal'in ulkesinden sen kimi kovuyorsun diyerek ustune gitmis."ayyasin cocuklari" vb sozlu atismalardan sonra tek bir tokat yemis. olay bu bu arada yaninda cocuk felan yokmus, oyle basbakan'in anlattigi gibi dramatikte degil, diger gostericiler kadinlari ayirmis, hatta olay yatistiktan sonra su felan ikram etmisler, kocasi gelmis bir de o tantanaya baslamis, polis uzaklastirmis bu simson ailesini.
  • tuborg yesili  (13.06.13 03:57:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.