[]

Başbakan Sanatçı Görüşmesi

Değerli roma lılar şimdi malumunuz Başbakanın Gezi heyetin görusecegı arkadaslar bellı olduda, bir de sanatçılar la bir araya gelecekmiş, sanatçılarda kımler Necati Şaşmaz (Bir kere bile gormedım gezı de hukumetı protesto ederken bana gore yalakanın teki)
Hülya avşar (bana göre ona kelıme yazmaya bıle değmez boş beleş bır ınsan,benım kelımelerıme sızın okurken gözlerınıze yazık)
Hasan kaçan( hıc bır fıkrım yok)
Athena(???)
Ne ayak amk. gezı ye destek veren hıc bır oyuncu sanatçı yok, amaç ne

 
şimdi jackies, oturup hiç bu destekçilerin hükümet tarafından davet edilmediğinden ziyade, davet gelse de gitmeyeceklerini ya da hükümete olan tepkilerinden ötürü böyle bir oluşumda adlarının bile geçmek istemeyecekleri ihtimalini düşündün mü? düşündün mü, düşünmedin mi?


  • ateyist_  (12.06.13 14:57:34 ~ 14:59:26) 
Bu ülkede sanatçı ünlü demek abi, anlayamadınız mı hala? Batı sanatı düşmanı bir insanın kimle görüşmesini bekliyordun ki?

Hülya Avşar denen çöp mü temsil edecek bizi, o mu kurtaracak insanları? Te allahım ya.
  • adoramer3ku  (12.06.13 14:58:12 ~ 14:58:46) 
sadece necati şaşmaz ile görüşecek olmasına yorum getirebilirim. kurtlar vadisi pusunun hükumetin güdümünde yazılan bir senaryo ile ilerlediğini düşünüyorum. ilk seriyle alakası yok bildiğiniz gibi. çokta izleniyor ve kitle yaratmaya çalışacaklardır. bence olay bu...

edit: www.yazete.com

bu site necati şaşmaz haber portalı. haberlerin nasıl yandaş olduğunu görebilirsiniz...
  • synche  (12.06.13 15:07:20 ~ 15:18:03) 
şimdi ateyist düşündüm tabıı kı pekı sen sunu dusundun mu, gezı nın amacı ne ? nıye dırenıyoruz?
sesımızı duyurmak ıcın,baskılara yeter demek için,ağaçlarımızı kestırmemek ıcın vs. kım geldı dınledı bızı hukumetten kımse, işte orda destek veren sanatçılar bızler adına gıdeceklerdı sorunlarımız anlatmaya yada ortak bır manıfesto hazırlanıp başbakana sunulacaktı

  • jackies  (12.06.13 15:15:21) 
Tayyip Hülya Avşar'la, Necati Şaşmaz'la görüşmek yerine hiç zahmet etmesin, direk Arınç'la görüşsünler bence kendi aralarında. Arınç iyi rol yapar çünkü.


  • adoramer3ku  (12.06.13 15:17:09) 
@jackies sen çok yalnış gelmişsin koçum.

- sesi duyurmak için demokrasilerde direnilmez, demokratik eylemler şiddet içermez.
- ağaçlar kesilmeyecek, eylemin 2. günü yapılan açıklamada bile dendi, çağlayan adliyesi civarında tekrar dikilecek
www.ibb.gov.tr
- hükümet kanalından herkesin sizi rahatça dinlediğini düşünüyorum ama dinlemiş olmaları, sizin dediğiniz olucak demek değil. Ben geziparkının yerle yeksan edilmesi taraftarıyım misal. Çoğunluğu oluşturursak ve fikrimizi sağlam projelerle desteklersek yıkılacağına da eminim.
  • ateyist_  (12.06.13 15:36:47) 
deselerdi olayla ve birbirleriyle en alakasiz dort kisiyi toplayin diye en iyi kombinasyon bu olurdu herhalde

benim dortlum

pepee, chris de burgh, romali perihan ve rahmetli marily monroe
  • exlibris  (12.06.13 15:37:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.