[]

mp3 çalar tavsiyesi vermek isteyen?

şöyle ucuzundan, artırılabilir hafızası olan bir mp3 çalar arıyorum.artırılabilir hafızası olması önemli bir husus.
haşin kullandığım için ve öğrenci olduğum için 100-150 lirayı da aşmasın istiyorum.
aslında esas niyetim creative almak, o zaman paraya da kıyarım kalitesi için ama teknoloji marketlerin hiçbirinde göremedim creative ürünlerini, nerde satılıyorlar bilen var mı? teknosa, gold ve vatan satmıyor mesela.
şimdiden teşekkür ederim herkese.
bir de piranha gerçekten çok mu dandik bir marka mp3 konusunda?

 
piranha kötüydü en son. digix ve turunculu bir oblio kullandım sonuç:

sansa clip bulacan bir yerlerden ya da eski creativeler olacak birilerinden sana gelecek ya da paraya kıyıp ipod alıp kafa dinleyeceksin. sansa clip + amazonda var mı hala bilmem ama sesi güzeldi bayağı. ucuzdu da arttırılabilir hafıza. daha ne olsun la.

ha netten almazsan sıkıntı söyleyeyim not düşeyim.
  • wiillii  (12.06.13 01:59:38) 
hafızası arttırılıyo diye gidip de ne idüü belirsiz bişey alma.Ses kalitesi ve içinden çıkan kulaklık son derece sikimsonik oluyor.Ben sabit hafızalı 2gb philips gogear spark + schnizer mx370 kulaklık kullanıyorum 2-3 yıldır. Mont cebine tıkıştırmak kulaklığın ömrünü bitiriyor. Jack in dibinden temasssızlık başlıyor.Kaç GB doldurucan ki,ben benimkinin bi kere bile hafızasının full olduğunu görmedim.Arşiv bile yapsan bıkıyosun dinlemiyosun ki inan.Bi çok şarkıyı dinlemeden geçiyosun zaten.Bence asıl önemli olan radyolu olması.Benimkinde radyodan kayıt bile var.
Philips in hafıza kartı takılan bi modelini görmüştüm de ama galiba mp4 çalardı ekranı büyüktü.modelini fiyatını araştırmak lazım.

  • quaketrigger  (12.06.13 02:15:48 ~ 02:16:15) 
herkesin kullanımı/ihtiyacı farklıdır sanırım.ben tek tek şarkı değil bütün albüm olarak dinlemeyi seviyorum, yanımda en az 10 tane o anki moduma göre canım ne dinlemek isterse diye albüm olması lazım. shuffle zaten sözkonusu değil çünkü dediğim gibi sık sık yeni bir albümü bütün olarak atıyorum ve şarkı isimlerini de görmek istiyorum, o yüzden mümkün olduğunca geniş hafıza ve ekran benim için şart. o şekilde en sevdiğim şarkılardan oluşan bir best of listesi yapıp değiştirmem sözkonusu değil, bütünlük taşıyan albümleri bütün halde dinlemeyi seviyorum çünkü. 4-8 gblık 32gb a kadar falan destekleyen, ekranlı en ucuz alternatifin peşindeyim yani.


  • alice practice  (12.06.13 03:04:05) 
Okuduğun her şeyi unut.Bir çok mp3 player kullandım ama Creative Zen X-fi 2 gibisini görmedim.Elimdeki Creative'i satıp Ipod Touch 5 aldım ve memnun değilim.Creative,Ipod Touch 5'den epey üstün ses olarak,zaten içinde özel bir ses kartı var.

Şu linkte 150 TL'ye 16 GB Creative Zen X-fi 2 var,kesinkle al derim.

www.sahibinden.com
  • ataturkist  (12.06.13 03:28:31) 
sandisk sansa clip zip.ebay dan 80 liraya 1 haftada istanbul a gelir.


  • yekzeq  (12.06.13 09:17:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.