[]

Milletvekilleri anlasip istifa etse hukumet dusermi?

Bilgisizligimi maruz gorun, simdi chp milletvekilleri istifa etse hukumet dusermi?




 
twitterda bir gazeteci (öğlen gördüğüm için adını unuttum) böyle bir çağrı yapıyordu chpli vekillere ama neye dayanarak bilmiyorum.


  • dafaiss  (12.06.13 01:32:51) 
sine-i millet uygularsa partiler,akp bunu öyle bir kullanır ki;şuana kadar kullandıkları tüm mağdur edebiyatı yanında la fontaine kalır..

ilk seçimde akp yüzde 70le geri gelir..

aman kimse bu yolu aklına bile getirmesin

seçime kalmış 1,5 sene zaten
  • savfkn  (12.06.13 01:41:00) 
düşer. 184 mv yetiyor


  • ayn-i cemin bülbülü  (12.06.13 03:06:23) 
şuan chp pm'sinde o görüşülüyor.


  • ayn-i cemin bülbülü  (12.06.13 03:06:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.