[]

Gazetecilik sorusu (röportaji yalanlamak)

bi gazeteci var, onemli bi şahısla röportaj yapıyor fakat ses kaydı almıyor. ertesi gün hic yorum katmadan ne konuşulduysa onu yazıyor fakat ilgili şahısın piçlik yapacağı tutuyor ve röportajın yarısından çoğunu yalanlıyor. gazetecinin izleyeceği yol ne olur? ne yapar? hakkını nasıl savunur? türkiye'de nasıl yurtdışında nasıl bi reaksiyon görür? zira bu bahsedilen şahıs sözüne güvenilen biri olarak biliniyor ve genelde de seviliyor. yani çogu insanin gazeteci yerine bu şahısın sözüne itimat ettiğini ekleyeyim.




 
savunamaz.
adamda haklıdır.

  • efrasiyab87  (11.06.13 00:13:22) 
Ses kaydı yapmadan nasıl hiç yorumsuz yazabiliyor? Bütün röportajı aklında mı tutuyor? Sonuçta öyle bir durumda tam güvenilir olmaz o röoprtaj zaten.


  • whoosie  (11.06.13 00:31:02 ~ 00:31:34) 
ses kaydi yok ama not aliyor mesela. şahıs gazeteciyi yalanladığı zaman ispat edecek bir materyali yok demek istemiştim. not alsa bile ses kaydı kadar geçerliliği yok yani. uydurdun bunlari diyor şahıs. mesele akılda tutamaması değil.


  • musella  (11.06.13 00:55:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.