[]

Bu kedinin derdi ne?

Evin kapısını açtım, benden önce bi kedi girdi eve, eheh. Süt-su karıştırıp verdim ama çok içmedi, bitirmedi yani. Aç değil demek. Zaten Abbasağa'da oturuyorum, her yer kedi köpek burda, sanmıyorum aç kalacağını.
Ama acayip bişi yapıyor kedi, kafasını çamaşırlarıma gömüp tırnaklarını çıkarıyor, hani ağaçlara falan tırnaklarını sürterler ya, onun gibi. ama kafasını gömüyor bu yiğido. sevmeme de bi müsade ediyo uyuyo kolumda, bi kafası atıyo elimi yüzümü tırnaklıyo. dışarı çıkarınca da kapıyı tırnaklıyo "taam aç ya taam, şakaydı taam" der gibi.

işin kötüsü 14 m2 bir evde (ev demiyim, konteynır) yaşıyorum ve işten 8 gibi gelip sabah 8'de çıkıyorum. yani kediyle ancak günde 2-3 saat ilgilenebilirim, ounun dışında hep yalnız olur 12 saat'e yakın, bazı günler daha fazla. bu yüzden alıp ona hayatı zehir etmek istemiyorum, etraf park bahçe dolu.

n'apiyim ya ben? içim acıyor kapıyı tırmalayınca.

 
bakamayacağından eminsen bir daha hiç bir şekilde içeri alma(altın kural) ve evinin çevresinde yiyecek içecek bir şey verme. gel zaman git zaman alışır bir daha uğramaz zaten.

yok o kadar beklemeye gönlüm el vermez diyorsan tut ensesinden araba varsa araba yoksa yürüyerek 500 metre kadar uzakta bir yerlere bırak.
  • islergucler2  (10.06.13 20:32:33) 
uzaklaştırmak çok sağlıklı değil aslında orada sizden önce kurulu bir düzeni olabilir. ancak evin kapısına kadar gelince yemeğini alıp dışarıda verin. eve almayın. girerse kızdığınızı gösterin. Ama şiddetle değil sesle. zamanla yemeği verdiğiniz yere alışır yine görürsünüz yiğidonuzu eve girmemeyi de öğrenir bu şekilde.

denendi, başarılı olundu ama kediden kediye fark olabilir.
  • wiillii  (10.06.13 20:45:00) 
  • cecilia  (10.06.13 20:50:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.