[]

Dincilerin Doğum Günü Nasıl Kutlanır?

Yaa facede sevdiğim bir abimin doğum günüymüş bugünde...

kendisi 5 vakit namaz kılan, bazen duvarında islami şeyler paylaşan bir tip..

bunun doğum günü nasıl kutlanır acaba, içinde allahlı,muhammedli kutlama mesaj bilen var mı? mutlu olacaktır eminim ^_^

 
Dinci derken? Ayrı bir tür gibi görmen çok yersiz olmuş. Normal insanlar gibi doğum günün kutlu olsun demen yeterli olur bence.


  • efsane  (10.06.13 16:35:13) 
dogum gunun kutlu olsun, allaaam uzun omurler versin, peygamberim seni zaptetsin dinimiz amin. ins.


  • düşünüyorum öyleyse vurun  (10.06.13 16:45:26) 
gemi iyice azıya aldınız.

şu ortamda 1 haftadır görmediğim din hakaretleri görmeye başladım.

adam dinciyse ve sen bu tarz insanlardan hoşlanmıyorsan,ikiyüzlü olup doğumgününü kutlamana gerek yok

(herkes gibi ben de yazım hatası yapabilirim,kötü niyetli bir şekilde benim üzerimden saçma bir tümevarım yapmaya çalışan arkadaş;soytarılık yapmak yerine beni uyarsaydı,şuan yaptığım gibi önceden de hatamı düzeltir özür dilerim)
  • savfkn  (10.06.13 17:00:00 ~ 21:02:18) 
Yahu ne yaptınız, adam en spesifik hale nasıl getiririm diye dinci demiş belli ki. Kıl kapsa "sevdiğim bir abim" deyip hoşuna gidecek şekilde kutlamaya niye kalksın? Adama o lakabın yanlış olduğunu söyleseniz anlarım da iki yüzlü demek nedir? Okumadın mı yoksa duyuruyu?


  • adoramer3ku  (10.06.13 17:06:23) 
happy birthday din kardeşim, cümlemizin. ayrıca gerçek müslümanlıkla "dinci"liği hala ayırt edemeyen arkadaşlar rahatsız olmuşlar yine biraz hassas olalım bnm dedem de dnciydi sler msn tfn :sS


  • feykalade  (10.06.13 17:09:40) 
dinci türü insan türüne çok benzer "nice yıllara" "mutlu yıllar" gibi söylemler onlar için yeterli olup bunları kolayca anlayabiliyor ve tepki verebiliyorlar.

dinci ne la ? insan gibi mutlu yıllar demen yeterli.
  • internet explorer  (10.06.13 17:09:40) 
عيد ميلاد سعيد


  • ermanen  (10.06.13 17:13:43 ~ 17:14:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.